Sâmbăta trecută, unchiul meu m-a invitat pe la el, să bem o cafea  și să mai povestim. Programul de lucru încărcat și problemele care mai apar, nu ne permit să ne întâlnim prea des. Spre norocul nostru în acea zi am reușit să ne strângem cu toții și să stăm la taclale ore în șir.  Nu am fost doar eu invitată, ci și cele 2 fete ale lui și copiii acestora. Prin urmare cu ocazia  asta ne-am mai văzut, după o lungă perioadă. Ne era tare dor unii de alții.

Am petrecut o zi  minunată împreună în care ne-am povestit și am făcut glume. La un moment dat,  unchiul meu a început să ne povestească ce i se întâmpla la muncă. El a lucrat 20 de ani ca mecanic într-un service auto, și a avut parte de tot felul de pățanii amuzante cu care ne-a făcut pe toți să râdem cu lacrimi. E un om comunicativ și glumeț de fel, mulți dintre clienții lui i-au devenit prieteni. Acesta a ieșit la pensie în urmă cu un an,  însă mai are clienți care apelează la serviciile lui de a le repara mașinile.

De când e la pensie, ne-a zis că se plictisea foarte tare și că avea nevoie de ocupație. Așa că i-a venit ideea să-și deschidă o firmă de piese auto, având și o mare experiență în aceste lucruri. De fapt firma  a și înființat-o de ceva vreme, deși  la început i-a fost cam greu, ne-a spus că se descurcă. Atunci  m-am gândit să-l întreb dacă știe de  site-ul Risco.ro. Unchiul meu habar n-avea despre ce era vorba, prin urmare am început să-i explic cum îl poate ajuta acest site.

 Așadar, am intrat pe RisCo și am găsit firma de piese auto https://www.risco.ro/verifica-firma/piese-auto-clin-cui-28477523 . I-am arătat unchiului că acolo poate afla în ce stadiu e cifra de afacere, care e profitul net, câți angajatori are aceasta și multe alte informații esențiale care țin de firma lui, dar  nu numai.
RisCo are o vechime de peste 6 ani pe piața din România deservind peste 50.000 de clienți. Cele mai importante servicii oferite sunt rapoartele de bonitate, alertele și monitorizările de firme, liste și selecții de firme, administrare limite clienți, studii sectoriale, rapoarte internaționale.

RisCo preia prin canale informatice de mare viteză informațiile de la sistemele instituțiilor oficiale, le prelucrează automat și le oferă utilizatorilor într-o formă deosebit de prietenoasă și ușor de analizat.
RisCo este acreditat ISO 9001 privind managementul calității și ISO 27001 privind securitatea informațiilor de către United Kindom Accreditation Service – Marea Britanie.

De asemenea i-am spus acestuia că poate să instaleze aplicația RisCo și pe telefon care îi va permite să găsească numeroase date care țin atât de firma lui, cât și de alte firme. Doar introducând numele sau CUI-ul acelei firme, simplu și rapid.

 Unchiul a părut surprins unde s-a ajuns cu tehnologia. Mi-a mulțumit foarte mult că  i-am dat acest  pont prețios și mi-a mărturisi că nu știe ce s-ar face fără mine. Apoi ne-am bucurat în continuare de acea zi minunată.

S-ar putea să-ți placă și

1 comentariu

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!