În acest articol o să vă povestesc cum am descoperit magazinul virtual Ara Bio Shop care oferă produse BIO.

De ceva vreme am început să am reacții ciudate de la diverse produse cu care intram în contact. De exemplu, atunci când simt un miros de detergent de rufe, mă apucă brusc strănutatul și nu mă mai pot oprii până  nu ies din încăpere sau până nu dispare mirosul. Sau când folosesc produse cosmetice de  rutină  zilnică pentru  îngrijirea tenului, deodată ochii mei se  înroșesc și încep să înlăcrimeze.

M-am gândit să-mi fac programare la un medic să aflu ce se întâmplă și cum să rezolv această problemă care era insuportabilă. În urma unei investigații medicale amănunțite, mi s-a spus că fac alergie de la conservanții din   cosmetice și de la anumite ingrediente din detergenții de rufe. Prin urmare mi s-a recomandat de către specialist să evit astfel de produse.

De când am aflat că trebuie să fiu mai selectivă la achiziționarea produselor , am observat că   majoritatea lucrurilor de pe piață conțin conservanți și ingrediente care îmi pot provoca alergii. Mi-am dat seama că produsele mai naturale să zic așa, sunt foarte greu de găsit.

Într-o  zi,  pe când tot căutam o cremă hidratantă pentru față, bineînțeles fără acele substanțe alergice, am ajuns pe pagina de Facebook a celor de la Ara Bio Shop https://www.facebook.com/arabioshop/ .

Aruncându-mi o privire pe acea pagină, m-am bucurat foarte mult când am văzut că au numai produse BIO. Am accesat imediat site-ul magazinului și am intrat în categoria cu cosmetice ecologice de unde mi-am cumpărat crema antirid hidratantă cu coenzima Q10.

produse BIO

Este exact ce îmi doream să găsesc. Aceasta e o cremă care provine din agricultura ecologică și conține uleiuri esențiale naturale. Am o vârstă, iar îmbătrânirea pielii este un proces natural prin care pielea pierde umiditate și ridurile devin vizibile. Crema antirid hidratantă cu coenzima Q10 luptă împotriva îmbătrânirii pielii. Formula cu jojoba bio și aloe vera bio ajută crema să se tragă repede în piele, să mențină umiditatea și reduce ridurile. O aplic dimineața pe pielea curată de pe față, gât și decolteu. Apoi masez circular până crema intră în piele. 

E un produs cosmetic fără silicon, parafine, ftalati, microparticule de plastic și uleiuri minerale. 100% din substanțe pe baza de plante. Produs vegan.

Tot din secțiunea cosmetice ecologice mi-am luat acest balsam de păr cu ulei de Argan:

Îl folosesc de câteva săptămâni și  părul meu e hrănit și se descurcă mult mai ușor atunci când mi-l pieptăn. E un balsam cu principii active de origine vegetala, nu este testat pe animale și este conceput  într-un laborator care respectă mediul înconjurător.

Aseară am vorbit cu o prietenă care îmi spunea că a fost cu băiețelul ei  la medic pentru că se simțea rău. După o serie de analize, i s-a zis că glutenul din alimente îi provoacă băiatului o formă de alergie. Atunci prietena mea a aflat pentru prima dată că există substanța gluten în alimente  și că pentru unele persoane e nocivă. Și prin urmare se plângea că prin supermarket-uri se găsesc foarte puține alimente fără gluten.

Așa că  i-am zis de  Ara Bio Shop care nu are numai  cosmetice și detergenți ecologici, ci și foarte multe alimente BIO. Acesta e un magazin înființat de către părinții unei fetițe care suferă de boala Celiaca, din cauza asta micuța trebuie să țină un regim foarte strict. Aceștia gândindu-se și la alte  persoane care sunt în situația lor,  au derulat proiectul cu produse BIO.

După ce prietena mea s-a uitat pe site și a văzut că există  o grămadă de alimente BIO, nu-i venea să creadă. Mi-a mulțumit că scos-o dintr-un  impas mare  și mi-a  mărturisit că a devenit clientă fidelă acestui magazin.

S-ar putea să-ți placă și

1 comentariu

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!