Diverse

Personally ME oferă posibilitatea de a personaliza cadouri pentru iubit sau soț

A oferi cadouri, e unul dintre gesturi prin care ne arătăm iubirea față de persoanele dragi. De aceea, am considerat că alegerea lor trebuie făcută cu grijă.  Dintotdeauna mi-am dorit să dăruiesc lucruri speciale care să-l facă pe om să se gândească la mine cu plăcere.

Am intrat  în luna iubirii, asta ne aduce Februarie, multă iubire și atenție. E o lună, în care ne rupem  un pic din viața cotidiană și ne detașăm de stresul pe care-l simțim  aproape zi de zi, căutând rezolvarea problemelor. E o ocazie să ne relaxăm, să bucurăm și să ne lăsăm la rândul nostru, să fim bucuroși, ba chiar surprinși.

În urmă cu câteva zile, discutam cu o prietenă  pe internet. Lavinia era în culmea fericirii, dar în același timp  puțin panicată. Acum un an soțul ei a rămas fără serviciu și s-a hotărât să plece în străinătate pentru a-și găsi un loc de muncă. Avea nevoie de bani, ca să-și întrețină familia. Cei doi sunt căsătoriți de șapte ani și au trei copii superbi.

Acesta i-a dat vestea soției sale, că va ajunge în țară duminică. Prietena mea era super bucuroasă, îi era dor de el și d-abia îl aștepta. Însă mi-a spus că până la sosirea lui, își dorește să găsească un cadou special, un dar simbolic, care să-i arate cât de mult îl iubește. Prin urmare, m-a rugat să o ajut în acest sens pentru că e atât de răvășită, încât nu știe, unde să caute.

Am zâmbit, mi s-a părut atât de minunat. I-am spus să se liniștească, pentru că îi vom găsi soțului un dar frumos. Chiar în acel moment mi-am amintit de cadouri personalizate, care se pot achiziționa din magazinul  Personally ME. Acesta e un magazin numai cu bijuterii din argint. Ele sunt realizate în așa fel, încât să arate ceea ce simțim pentru o persoană. Din acest motiv m-am gândit, că e locul ideal, unde să caute.

Bijuteriile sunt accesorii, pe care le poți păstra toată viața. Acestea  nu au doar valoare materiale, ci și îți amintesc de persoanele, care ți le-a dăruit din iubire sau îți amintesc de evenimentele, la care le-ai purtat și te-ai simțit fericit/ă.

Așa că, prietenei mele i-am recomandat să arunce o privire în categoria cu cadouri pentru iubit sau soț. Mi-a spus, că e o idee genială, care nici prin cap nu-i trecuse. După jumătate de oră, m-a anunțat, că i-a cumpărat, două bijuterii.  Mi-am dat seama, că i-a fost foarte greu să decidă. Mă gândeam, că e un soț, pe care l-ar invidia mulți bărbați  cu o asemenea soție.

Prin urmare, Lavinia mi-a arătat accesoriile, pe care a optat, să  le dăruiască bărbatului ei. Prima bijuterie e un breloc personalizat din argint  cu mesajul: „ Un tătic iubit” .

cadouri

O declarație de iubire, care devine un cadou original pentru un tată adorat. E un breloc cu un design deosebit, personalizat din argint semnat de Personally ME include un pandantiv pătrat de 16×16 mm si un bănuț de 12 mm din argint. Accesoriile de prindere sunt, de asemenea, din argint, iar inelul este din otel inoxidabil.

Al doilea accesoriul, e acest colier din argint personalizat cu textul: „Dad My First Love My Forever Hero” . Colierul are un  design special, gravura de calitate, un mesaj ce transmite multa emoție…

 

cadouri

Acesta este colierul gravat personalizat  FAMILY!  Are in componenta un pandantiv de 19x19mm si șnur din piele de 50cm, pe care la cererea clientului magazinul oferă posibilitatea de a  inscripționa orice mesaj. Șnurul poate fi din piele sau textil.cadouri

Pe site celor de la Personally ME , în  căsuța ”comentarii” se poate transmite opțiunea pentru șnur textil și dacă se dorește o altă lungime.

Acest model este potrivit atât pentru femei, cât și pentru bărbați. De asemenea dacă se dorește o combinație diferită de personaje (de exemplu: mama, băiețel, tata sau: mama, fetită, tata),  se poate preciza în căsuța ”gravura fata”. In funcție de mesajul ales, fontul ar putea fi altul.

Aceste bijuterii i s-au livrat Laviniei rapid și a fost foarte mulțumită, de cum sunt realizate. Lavinia mi-a mărturisit, că magazinul Personally ME  are o echipă experimentată de designeri, care se asigură că alege varianta optimă de personalizare pentru bijuteria ta preferată.

Fiecare accesoriu personalizat cu mesajul și simbolul dorit, l-a primit într-o cutiuță de bijuterii de efect, împreună cu certificatul de calitate ce atesta autenticitatea materialelor folosite.

Lavinia mi-a mulțumit, că i-am oferit idei pentru a-și bucura soțul.

Doriți să vă surprindeți persoana iubită cu un cadou personalizat și de calitate? Puteți vedea colecțiile de cadouri personalizate magazinului Personally ME pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/PersonallyMEbijuterii/ . Cu siguranță veți găsi bijuteria perfectă pentru a aduce un zâmbet pe buze și bucurie în suflet.

De cele mai multe ori, simțim, că timpul trece repede, că avem prea multe griji pe cap și că viața e prea scurtă. Hai să ne oprim puțin și să ne arătăm iubirea.

Spor la cumpărături și iubiți-vă mult!

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!