Anul trecut, fiul meu se pregatea pentru Bacalaureat. Este unul din cele mai importante examene din viata unui tanar. Este dovada ca a trecut de la adolescent la om matur. Stiam ca trebuie sa fac multe eforturi pentru a-l ajuta sa invete bine si sa aiba rezultate bune. Un singur lucru ma nelinistea: caldura din apartamentul nostru. Locuim la ultimul etaj al unui bloc cu 8 etaje. Verile erau un calvar. Ne topeam in casa. Inca din luna mai incepea sa se faca foarte cald si nimeni nu mai putea sa se concentreze la nimic. M-am gandit ca fiului meu ii va fi foarte greu sa invete daca in casa nu era o temperatura placuta.

Am vorbit cu sotul meu si ne-am hotarat sa achizitionam un echipament aer conditionat. Majoritatea locatarilor aveau asa ceva, mai putin noi. Trebuia sa intram in rand cu lumea.

Examenul maturitatii cu Climatico

Am intrat pe internet si singurul magazin online care mi-a atras atentia a fost Climatico. De ce? Pentru ca aveam, in prmul rand, de unde sa aleg. Au foarte multe produse, la preturi diverse. Ce mai, pentru toate buzunarele! I-a sunat sotul si cei de la firma, pe langa aparatul propriu-zis, i-au spus ca ofera livrare, dar au si servicii de montaj autorizat. In plus, atat la achizitionare, dar si dupa, ne-au spus ca vom beneficia gratuit de suport tehnic. Nu am mai stat pe ganduri si am acceptat tot ce ne propusesera.

Totul a fost facut extrem de repede, fara complicatiile tipice care apar de multe ori cu “mesterii” din Romania. Climatico este intr-adevar o firma profesionista. Dupa montaj, atmosefra din casa a devenit extrem de placuta. Nici nu ziceai ca locuim la etajul 8. Fiul meu a reusit sa invete foarte usor si a luat una din cele mai mari note de la Bacalaureat. Acum este student si suntem foarte mandri de el, dar si de aparatul nostru de aer conditionat de la Climatico.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!