De farmacia Humanitas am aflat acum două zile când a trebuit să caut pentru mătușa mea un medicament naturist. Și am fost plăcut surprinsă să găsesc  în această farmacie foarte multe produse si tratamente naturiste.

Mătușa mea m-a sunat într-una din zilele trecute și se plângea că are dureri de articulații, de fiecare dată când se schimbă vremea.  Ei dintotdeauna i-a fost frică de doctori, însă de data asta nu a mai suportat să stea așa și s-a  hotărât să-și facă niște investigații medicale.

În urma acestora,  medicul i-a dat o veste proastă,  că are un început de reumatism.  Specialistul i-a zis că e o boală de care suferă majoritatea persoanelor cu înaintarea vârstei. Reumatismul se tratează, dar din păcate nu se vindecă. Recomandarea medicului specialist a fost  să  se orienteze către produse si tratamente naturiste.

Medicamentele din plante sunt mult mai eficiente pentru anumite boli și afecțiuni. Avantajul acestora e că posibilele efecte secundare sunt mai slabe decât în cazul medicamentelor chimice. În plus medicamentele din plante sunt considerate ca fiind sută la sută naturale. Iar în lumea E-urilor care ne înconjoară, asta începe să fie o calitate foarte apreciată .

Când am vorbit cu mătușa  mea, mi-a zis că medicul i-a prescris două medicamente pe care nu le-a găsit. Prin urmare m-a rugat s-o ajut și să   le caut pe internet pentru că ea nu le are cu tehnologia.

La prima căutare mi-a rezultat farmacia Humanitas pe care am accesat-o, iar în secțiunea de produse si tratamente naturiste am găsit  unul dintre medicamente de care avea nevoie mătușa, acesta se numește TURMERIC 3X ARTICULAR 120C.

E un medicament care contribuie la menținerea funcțiilor și structurii normale a articulațiilor , la menținerea sănătății și funcționalității sistemului imunitar. Susține procesele de diviziune normală a celulelor , contribuie la bună funcționare a sistemului digestiv și la menținerea sănătății și a bunei funcționări a ficatului și a vezicii biliare.

 

Are rol benefic in:

  • reumatism
  • artrita reumatoida
  • artroza, spondiloza si spondilita
  • redarea elasticității articulațiilor
  • reducerea durerilor articulare
  • stoparea degenerării țesuturilor elastice din încheieturi

Tot în farmacia Humanitas i-am găsit și al doilea medicament CARDIOKARE 60CPS.

 produse si tratamente naturiste

Acesta este un supliment alimentar creat pentru a susține sănătatea inimii. Formula complexa este folosita de peste 800 de ani in medicina tradițională chineza, iar cele cinci plante alese sunt recunoscute de secole pentru proprietățile demonstrate de a reduce hipertensiunea arteriala, nivelul colesterolului si al trigliceridelor si de a susține buna funcționare a întregului sistem cardiovascular.

A fost tare bucuroasă mătușa mea când i-am dat vestea că  am făcut rost de cele două medicamente. Mi-a mărturisit că fără mine nu știe ce-ar fi făcut și că sunt singura care îi  vine în ajutor ori de câte ori are nevoie. Din păcate ea nu a putut să aibă copii, și mereu am simțit că mă consideră ca pe fiica ei.

De când  eram mică mă iubea și îmi acorda foarte multă atenție. Pe timpul verii nu exista să nu mă ducă la mare sau la munte. În fiecare an stăteam aproape toată vacanța de vară la ea și mă răsfăța cu fel de fel de bunătăți. M-am bucurat că am reușit să o ajut și de data asta.

Cu ocazia asta am descoperit de unde să-mi pot achiziționa produse și tratamente naturiste atunci când voi avea nevoie.

Prin urmare în caz că sunteți în căutarea de produse și tratamentele naturiste, atât pentru sănătate cât și pentru frumusețe, nu ar strica să vă conectați la pagina de facebook: https://www.facebook.com/FARM.HUMANITAS/ . Ca să fiți în permanență la curent  cu noile produse de la farmacia  Humanitas.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!