In general, firmele de pompe funebre isi prezinta serviciile si produsele, dau informatii despre datele de contact si pun la dispozitia potentialilor solicitanti formulare de solicitare de servicii sau posibilitatea discutiei pe chat cu operatorul de serviciu.

Colaborand cu asemenea firme, apartinatorul nu va sti ce acte sunt necesare pentru obtinerea ajutorului de inmormantare si la ce valoare se ridica acesta, iar din aceasta cauza este tentant sa comande pachetul de servicii social sau pe cel economic.

President Craiova este insa o firma de servicii funerare generoasa, de aceea are o rubrica speciala de informatii utile care sa orienteze putin apartinatorul in sistemul birocratic cu care trebuie sa se confrunte, dar si in ceea ce priveste produsele revolutionare pe care ar putea sa le inchirieze de la firma.

Un apartinator debusolat este ajutat pas cu pas sa stie cu ce acte trebuie sa se prezinte la primarie sa ridice documentele atat de necesare inhumarii si la cat timp de la deces se elibereaza certificatul de constatare a decesului de catre medicul de familie.

Aceste etape sunt dureroase, dar fara ele nu se poate merge mai departe cu organizarea ceremoniei.

Pe site-ul firmei President Craiova se afla si lista actelor necesare pentru obtinerea ajutorului de deces si care este valoarea acestuia.

Persoana care a suportat cheltuielile de inmormantare si poate dovedi acest lucru cu documente va incasa suma de 5425 de lei.

Tot de pe site-ul firmei de servicii funerare, apartinatorul intelege ca nu poate depune la capela un trup neinsufletit care nu a fost imbalsamat de catre autopsier. Prezenta la capela este admisa in baza certificatului de imbalsamare. Imbalsamarea nu poate fi facuta de oricine, ci numai de catre personal calificat care stie exact atat cantitatea de subatanta ce trebuie utilizata, cat si modul eficient de administrare.

De existenta capacului frigorific nu stiu multi oameni si aceasta reprezinta o adevarata pierdere. Din moment ce exista acest produs de ultima generatie care asigura pastrarea perfecta a trupului neinsufletit pana in ziua inmormantarii este inuman ca apartinatorii sa fie ingrijorati de temperaturile ridicate din zilele in care are loc priveghiul si inmormantarea. Capacul frigorific este transparent, elegant, eficient si permite celor care vin sa aduca un ultim omagiu, sa il vada pe decedat in sicriu.

In plus, reprezinta o masura de securitate optima pe care ar trebui sa o ia toate familiile indoliate. Defunctul este perfect izolat de oamenii din jurul sau, prin urmare microbii sunt tinuti departe de participantii la ceremonie.

Serviile de toaletare-impachetare pot fi solicitate la domiciliul defunctului sau la locatia firmei, conform dorintei apartinatorilor.

Este de preferat ca trupul neinsufletit sa fie pregatit in sala special amenajata si autorizata a firmei, fiindca la domiciliu nu exista amenajarile necesare pentru o pregatire rapida si perfecta.

Apartinarorii care fac un popas pe site-ul acestei firme se linistesc, oricat de grava ar fi situatia in care se afla defunctul. Posibil ca decedatul sa nu mai fie intreg din cauze care tin de forma violenta a mortii sau de descoperirea acestuia tarziu dupa ce a avut loc decesul. Angajatii firmei prezentate mai sus vor acorda ajutorul necesar familiei indoliate, impachetand trupul acela chinuit si sigiland sicriul.

Pentru familiile care tin la aspectul decedatului se ofera servicii de cosmetizare, prin care chipul este transformat semnificativ, atat de mult, incat participantii la priveghi vor crede ca defunctul doarme linistit si zambeste in somn.

Informatiile sunt complete, adevarate, importante si se regasesc si in prezentarea pachetelor de servicii sau a firmei si personalului ei.

Persoana care solicita serviciile acestei firme va fi placut surprinsa sa constate ca  President Craiova are program non-stop si este gata oricand sa preia solicitarile si sa intervina pentru demararea operatiunilor de pregatire a decedatului si a inmormantarii sale.

Un apartinator caruia i-a murit un apropiat la miezul noptii este foarte speriat, fiindca se gandeste ca pana dimineata trupul rigid al defuntului nu va mai putea sa fie pregatit pentru inmormantare.

Cine s-a confruntat cu un asemenea eveniment stie ca trebuie actionat rapid ca ochii sa  nu ramana deschisi si sa infricoseze, ca picioarele sa nu ramana indepartate si mainile sa nu incremeneasca intr-o pozitie defectuoasa.

Cei de la pompe funebre au secretele lor prin care asaza decedatul in sicriu in pozitia cuvenita.

Trecand in revista pachetele funerare de lux sau complete, apartinatorul afla care sunt produsele necesare unei inmormantari traditionale si ce servicii poate solicita firmei ca sa isi arate multumirea fata de participantii la ceremonie.

Firma care asigura transportul funerar in masinile care pot fi analizate in pozele expuse pe site, poate oferi si microbuze ca participantii sa nu mearga pe jos de la capela la cimitir sau de la cimitir la restaurantul unde se organizeaza parastasul.

Este un gest de mare noblete sa li se asigure transportul si sa li se ofere o masa imbelsugata, cu preparate bune, din cele mai sanatoase ingrediente.

Pachetele de servicii de la limita superioara includ si aranjamentul funerar pentru sicriu. Este elegant ca in momentul in care capacul este pus, pe el sa fie asezat in semn de respect un aranjament din flori naturale, frumoase si parfumate.

Restaurantul President dispune de patru sali rafinate, avand 170 de locuri, iar meniul poate fi de dulce sau de post, in functie de perioada in care are loc inmormantarea. Restaurantul este situat intr-o zona selecta a orasului. Firma le permite apartinatorilor sa aduca bauturile racoritoare si pe cele alcoolice si prajiturile ca in acest mod si costurile sa fie mai mici.

Pentru cei care doresc organizarea parastasului acasa, se ofera servicii de catering, personal care sa asigure servitul la mese si accesoriile si vesela necesare.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: