Sunt oameni care iubesc atat de mult muntele, incat nu pot sta deoparte de el in niciun anotimp. Piscurile semete le imprumuta ceva din maretia lor, aerul rarefiat, senzatia unica de a fi la inaltime fac parte din existenta impatimitilor muntelui.

I-am vazut facand trasee primavara, cand zapada incepe sa se topeasca usor-usor, iar iarba cruda iese de sub crusta alba. Ei petrec la cabanele din munti Craciunul, Revelionul si Pastele, nu este sarbatoare care sa-i tina departe de aceasta forma de relief! Chiar si cand este pericol de avalanse, cei care il iubesc prea mult, merg acolo, ca Pescarul Amin atras de Lostrita ucigasa.
Cine il ajuta pe cel care iubeste muntele cum isi iubeste viata sa aiba un pat moale, cald si curat asigurat, dupa ce se intoarce epuizat de pe varful muntelui?
Platforma RomaniaTonight.ro intretine acesta iubire facilitand rezervare  cazare hoteluri, pensiuni si apartamente in regim hotelier
Omul muntelui isi ia tableta, laptopul sau telefonul, intra pe platforma, evalueaza ofertele si alege ceea ce-l intereseaza, apoi isi rezerva o camera intr-o unitate hoteliera linistita si confortabila, cat mai aproape de idolul sau, muntele.
In cazul in care se aboneaza la noutatile paltformei va fi informat despre toate oportunitatile de  cazare Valea Prahovei.
El, cel care pleaca dimineata si se intoarce seara, fiindca muntele ii ocupa tot timpul, are nevoie sa gaseasca o camera curata si o baie in care sa inlature toate semnele iubirii patimase dintre el si stanci. Acea iubire cu nabadai se lasa cu mult praf si transpiratie si simte nevoia de a se tranti pe un pat, cand este aproape epuizat de efort. Iarna, schiatul il oboseste la fel de mult, iar nevoia de o camera intima si calda este imperioasa.
Pentru asta isi asigura alpinistul din timp cazare la hoteluri Sinaia
Nu poate fi ajutor mai mare pentru un iubitor al muntelui, decat informarea permanenta despre locurile de cazare, oferte si posibilitatea facila a rezervarii, mai ales ca el foloseste tot timpul liber escaladand muntele!

Si eu iubesc muntele pentru farmecul sau salbatic, dar nefiind o fire sportiva, dragostea mea este mai potolita si simt nevoia sa multumesc si sa fiu recunoscatoare platformei RomaniaTonight.ro pentru ajutorul dat la obtinere cazare de cate ori m-am dus la intalnire!

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: