Vine un moment în viață, când trebuie să  pui punct și să faci o schimbare, să nu te mai amăgești, că persoana la care ții se va îndrepta, iar problemele vor dispărea.  Acest lucru, cel mai probabil nu se va întâmpla niciodată.  Nu întotdeauna avem norocul să ne îndrăgostim de omul potrivit.

În urmă cu o lună, m-am întâlnit cu o prietenă în oraș. Ea locuiește în Sibiu și   venise în capitală cu ceva treabă. Cu Diana, nu mă mai văzusem de foarte multă vreme și ne era dor să mai povestim la o cafea. Așa că, ne-am zis, să profităm de această ocazie, măcar pentru jumătate de oră. Din prima clipă  de cum am privit-o, mi-am dat seama că nu era în apele ei.

Am intrat în cafenea și ne-am așezat la una dintre mese. Fiecare ne-am comandat câte o ceașcă fierbinte de cafea. Deși, așteptam cu nerăbdare, să aflu ce i se întâmplase, nu îndrăzneam s-o întreb.

Când ni s-au pus cafelele pe masă, prietena mea a rupt tăcerea spunându-mi, că vrea să se despartă de soțul ei. A început să-mi mărturisească faptul că acesta e alcoolic, iar când bea devine violent. Aceasta de  fiecare dată, când aducea vorba de divorț, el o amenința, că-i va lua copiii.

Aflându-se într-o asemenea situația, Diana nu știa, ce să facă și m-a rugat dacă pot, să-i recomand un avocat. Își dorea ca copii să rămână la ea și să iasă din această relația toxică. Prin urmare,  i-am spus, că știu o firmă de avocatură de top.

Firma are numele celor doi tineri  care au înființat-o: Șerban Moga și Christiana Mondea. Aceștia sunt câștigătorii  ai Galei Romanian Legal Awards 2020. Sediu firmei Moga&Mondea se află în orașul Sibiu, unde locuiește de altfel și prietena mea.

Așadar, i-am explicat Dianei, că își poate face o programare pentru consultație imediat. Trebuie doar să acceseze site-ul acestora și să apeleze numărul de telefon pe care-l găsește afișat la contact. Unul din acești avocați o va prelua și o va chema la cabinet pentru a vorbii despre problemă.

Pentru că pe chipul ei încă se vedea teamă, am încurajat-o spunându-i, că cu cât va contacta firma de avocatură mai repede, cu atât va  ieși din această situație mai repede. Am asigurat-o, că tot ce va discuta în cabinet va rămâne confidențial și că va fi ajutată de către avocați. În privința costurilor, să nu-și facă griji, pentru că onorariile lor se raportează la posibilitățile clientului.

După ce m-a ascultat, mi-a mulțumit cu un zâmbet, pe care în sfârșit îl vedeam. Am atins-o pe mână și i-am urat succes. Apoi conversația a continuat cu alte  lucruri.

Ieri m-a sunat Diana, ca să-mi spună, că a luat legătura cu firma de avocatură, pe care i-am recomandat-o. Drept urmare a reușit, să divorțeze, iar copiii  au rămas la ea. O veste care mi-a făcut ziua mai frumoasă, m-am bucurat foarte mult.

Vă confruntați cu o problemă și aveți nevoie de un avocat? Nu ezitați să contactați firma de avocatură Moga&Mondea din Sibiu.

Aveți grijă de voi și acționați cu curaj!

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!