Smiley a cântat la nunta prietenei mele
În urmă cu două luni am căutat agenții de impresariat din România. M-am gândit să-i fac o  surpriză unei prietene. Ea urma să se căsătorească și mi-am dorit să îi dăruiesc un cadou de nuntă mai aparte.

Prietena mea Alina este fana lui Smiley, cunoaște pe de rost absolut toate melodiile artistului. Așa că m-am pus pe treabă, deși știam că nu se ajunge prea ușor la un artist. Dar  am zis să încerc, să fac tot posibilul să bucur persoana dragă.

Am intrat pe internet și am încercat să mă informez cum pot să iau legătura cu artistul preferat dacă doresc să îi invit la un eveniment. Și am aflat că fiecare artist are un impresar care se ocupă de organizarea evenimentelor acestuia. Acești impresari fac parte la rândul lor din anumite companii.

Așa am găsit site-ul  celor de la Global Booking care este una dintre cele mai mari agenții de impresariat din România. Este o agenție ce are aproape 10 ani de experiență în domeniu. În  acest moment, colaborează cu artiști recunoscuți la nivel mondial, printre care INNA, Antonia, Alexandra Stan, Lariss și Carla’s Dreams.

Agenția Global Booking pune la dispoziție modalitate de a contacta telefonic impresarul artiștilor preferați. De asemenea ai posibilitatea online să ceri oferta de preț completând un formular.  Nu  am mai stat pe gânduri și am sunat la acel număr de telefon.

Persoana de la celălalt capăt al firului mi-a răspuns. M-am bucurat foarte mult când am auzit că artistul va fi disponibil pe data în care va avea loc evenimentul. După ce am încheiat conversația cu aceasta eram foarte fericită.

Marele artist Smiley a fost prezent la cel mai important eveniment din viața prietenei mele.  Am reușit cu greu să-mi stăpânesc emoțiile și să-mi duc la bun sfârșit surpriza. Alina a fost extraordinar de uimită, nu-i venea să creadă că îl are pe cântărețul ei preferat chiar în fața ochilor și la propria nuntă

Global Booking este agenția care i-a transformat evenimentul dragei mele prietene într-o experiență de neuitat. Artiștii lor iți aduc cele mai noi cântece, cele mai creative linii melodice și cele mai incendiare spectacole.

 

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!