Rozatoarele sunt rozatoare, gurmande prin definitie si nu este un secret ca soriceii urmeaza mancarea. Oriunde se afla cereale, fructe, legume, resturi, ceva de rontait, hop si ele!
Sa zicem ca sunteti milosi si nu v-ar deranja sa impartiti hrana cu micile vietati, dar deratizare restaurante va salveaza afacerea de la faliment si de la achitarea unor amenzi uriase!
Daca ar fi animalute cuminti si ar astepta sa li se dea si lor de mancare intr-un colt, nu s-ar impune interventia echipei profesioniste de la 3d-deratizarecompleta.ro, dar ei sunt foarte stricatori si vectori ai microbilor, tocmai de aceea oamenii sunt foarte suparati cand ei patrund in locuite, anexele acestora, birouri sau unitati alimentare. Desi pare incredibil, s-au strecurat si in masini, au ros instalatia electrica provocand scurt-circuite si aprinderea masinilor in trafic. Cum s-a intamplat asta? Proprietarul a transportat grau sau porumb cu masina si au ramas cereale in ea sau a uitat o paine uscata, iar rozatoarele au venit dupa mancare.
Un soarece este incompatibil cu locul unde mananca zilnic sute de oameni, unde se orgenizeaza nunti, botezuri si petreceri pentru copii. De asemenea nu incercati sa curatati localul prin metode empirice care pot face mai mult rau!
Va sfatuiesc staruitor sa nu incercati sa:
-puneti otrava de soareci! Au fost cazuri in care soarecele otravit a raspandit substanta toxica pe alimente, pe cerealele care se dadeau pasarilor, iar acestea au murit. Grausorul otravit pentru soareci reprezinta o metoda periculoasa de eradicare a lor si cauzeaza o serie intreaga de neajunsuri experimentate de cei care au folosit-o. In afara de otravirile accidentale, soricelul ametit de otrava poate muri intr-un loc inaccesibil si pana la disparitia totala prin descompunere, emana un miros respingator.
-utilizarea curselor pentru soareci intr-un spatiu foarte circulat. Oamenii se pot rani grav, iar un alt inconvenient este acela ca unele animalute mai abile scapa din cursa ranite fiind si mor ca in cazul grausorului otravit in locuri unde nu pot fi depistate devenind surse care radiaza microbi.
Acum cred ca ati inteles de ce trebuie sa apelati la specialisti cu experienta, aparatura necesara si substante nontoxice care actioneaza exclusiv asupra daunatorilor, mai ales ca va emit si certificat prin care se dovedeste ca localul este„liber de rozatoare”.
De ce se impune starpirea soriceilor?
1) Prezenta lor este o amenintare la sanatatea celor care se afla in acel loc. Consumarea alimentelor care au luat contact cu soriceii inseamna imbolnaviri grave, dar si simpla atingere a locului respectiv, fara ca mainile sa fie spalate dupa contact. De pilda oamenii se pot spala pe maini inaintede servirea mancarii, dar ating cu degetele painea peste care a trecut un soricel. Nu numai aparatul digestiv este amenintat de prezenta lor, ci si cel respirator si circulator, intregul organism.
2) Produc pagube insemnate. Maruntesc legume, fructe, cabluri electrice, textile. Pot declansa si incendii.
3) Produc repulsie, scarba prin prezenta lor fiindca oamenii stiu ce se ascunde de fapt sub infatisarea lor dragalasa (unii sunt chiar draguti cu ochii lor ca doua margele, cu codita subtire).
4) Sunt oameni care au fobie de rozatoare. Frica de micile rozatoare reprezinta reactia de aparare a organismului.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!