Fie că tocmai ați început să lucrați într-un magazin de pantofi și doriți să stiti să vorbiți argoul fie că ați devenit atenta la modă, definițiile si descrierile tocurilor de încălțăminte sunt o abilitate utilă. Când vine vorba de încălțăminte cu toc înalt, avem un loc special în inimile noastre. Așa că am decis să creăm  o lista finală de tipuri de tocuri. Unele dintre ele au ieșit din stil, dar cu industria modei ciclice, nu vom fi surprinși dacă vor reveni în curând. Fără alte cuvinte, vă oferim  tipuri de tocuri.

Clasamentul tocurilor de pantofi

Tocuri Înalte, mijlocii și joase

1.Pantofi cu toc stil  pisoi

Iubim tocurile de pisoi  pentru mixul de confort / modă. Sunt minunate pentru petreceri sau evenimente la locul de munca unde nu aveți nevoie de înălțimea suplimentară, dar veți sta în picioare pentru o vreme indelungata.

Cum să le purtați: dacă aveti de alergat  și totuși doriți să adăugați un plus de inaltime la aspectul dvs., acestea sunt perfecte. O fusta in carouri sau plisata si o bluza va vor scoate in evidenta.

  1. Tocurile pumps

De asemenea, cunoscuti sub denumirea de tocuri înalte, pantofii pumps sunt de obicei mai largi in partea din fata și tocurile au înălțimi între 2 și 3 centimetri. În mod obișnuit, acestia sunt tăiati în jurul varfului.

  1. Pantofii stiletto

Cele mai mare din toate tocurile, stiletto-urile pot ajunge până la 8 centimetri. În timp ce aceste înălțimi pot provoca probleme de mers pe jos pentru mulțe femei, este o abilitate demnă de efectul de prelungire a picioarele.

  1. Pantofii cu bareta pe glezna

Pantofii cu bareta pe gleznă sunt foarte la moda chiar acum. Înălțimea tocului poate varia, dar un numitor comun este bareta care se fixeaza în jurul gleznei, făcând tocurile mai sigure și mai confortabile la incaltare. Dacă sunteți mandre de picioarele dvs., purtați curele subțiri, care vă vor face să arătați mai înalțe, dar dacă aveți picioare extrem de slabe, alegeti curelele mai late.

  1. Platformele

Există două tipuri diferite de pantofi cu platforma Calvin Klein : pantofi  și sandale . Tocurile sunt la fel ca un toc inalt și nu există nici o separare intre toc si talpă.

  1. Toc conic

Mai largi in partea de sus  si mai ingusti la baza, tocurile conice formeaza ceea ce deja stiti: un con. Imaginați-vă doar un con de înghețată pe fundul pantofului tău.Cum să ii purtați:  le puteți purta cu orice tinuta casual, dar dacă doriți cu adevărat saa atrageti atentia, purtati-i cu o fusta closh.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: