stomatologie

Cu ocazia sărbătorile de iarnă, cei mai mulți  dintre noi ne gândim cum să petrecem alături de cei dragi și în ce locuri să călătorim. Așteptăm cu nerăbdare  să sărbătorim și să ne simțim bine. Vrem să fim cât mai în formă ca să facem față distracției.

În urmă cu două săptămână primesc un telefon de la unchiul meu care locuiește în Pitești. Copiii lui sunt plecați în străinătate ca să muncească, iar el  stă singur.  Îl cunosc foarte bine și îmi dau seama imediat după voce dacă e necăjit. De data asta la  felul cum vorbea am observat că-l macină ceva și l-am întrebat ce s-a întâmplat. Atunci el mi-a spus că o măsea s-a cariat și a început să-l doară și nu știe nicio clinică unde să o trateze. Se îngrijora că o să facă sărbătorile în dureri de dantură.

Unchiul e o persoană mai în vârstă și nu le are cu tehnologia, habar  n-are să intre pe internet să caute ceva.  E și acel gen de om care decât să se ducă la doctor, preferă să suporte până în ultima clipă. Mi-am dat seama că trebuie să-l ajut, așa că l-am liniștit spunându-i că  voi găsi o soluție la problema lui până la sărbători.

Când am încheiat conversația  cu el, am contact-o pe prietena mea care locuiește chiar în Pitești. Și i-am zis că am nevoie urgent de stomatologie Pitesti pentru unchiul meu care locuiește în acel oraș. Aceasta mi-a recomandat clinica dentară MyDent Pitesti care este un cabinet de stomatologie ce oferă o gamă largă de servicii dentare. La ei pot fi rezolvate și urgențe. Se ocupă și de cosmetică/estetică dentară și facială.

În cabinetul lor relațiile sunt prioritare. Intenția personalului medical  este de a crea zâmbetele minunate pe care și le doresc cei care vin la clinică, iar pentru asta trebuie mai întâi de toate să cunoască pe pacienți, să afle ce nevoi au și cu ce doresc să-i ajute.

Prietena mea a început să-mi spună că a apelat la această clinică pentru a-și trata un dinte cu carie. Când a ajuns acolo,  a fost extrem de mulțumită să vadă un personal medical care are răbdare să asculte ce probleme au pacienții. Medicii chiar îi încurajează pe pacienți să le vorbească despre preocupările lor și să pună întrebări cu privire la sănătatea dentară. Pentru personalul clinicii ascultarea    reprezintă cheia tratamentelor reușite.

MyDent are o întreagă echipă de medici ce vede o legătură strânsă între sănătatea orală și starea generală de bine și se străduiesc să aibă o abordare holistică pentru o abordare completă a tuturor pacienților. Prietenei mele i-au mai plăcut aparatura de înaltă performanță și cu ce profesionalism lucrează de la doctori și până la recepționere . Mi-a spus că s-a simțit că e  într-o clinică dintr-o altă țară.

După atâtea lucruri frumoase pe care le-am aflat despre MyDent, mi-am zis că la acest cabinet de stomatologie trebuie să-și trateze unchiul meu dantura. Am pus mâna pe telefon și -am dat toate detaliile. El era sceptic ca de obicei, însă i-am garantat că nu va regreta.

Zilele trecute acesta m-a sunat să-mi mulțumească și să mi spună că MyDent i-a reparat dantura. Acum se poate bucura de sărbătorile de iarnă fără nicio durere de  dinți.

 

 

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!