Sunt oameni care fac lucruri în viață, chiar dacă nu sunt mulțumiți. De exemplu unii termină o anumită  facultate ca să le îndeplinească dorința părinților sau se duc la un loc de muncă doar ca să aibă din ce trăi. Devin ca niște roboți care se trezesc dimineața, să meargă la job și să aștepte ziua de salariu.

Din această categorie a făcut parte o prietenă, Miky.  Mama sa a îndemnat-o să urmeze profesia de contabil pentru că se câștigă bine. Asta știa și de la un unchi, care a lucrat mulți ani ca contabil și avea foarte multe firme cărora le ținea evidența din punct de vedere financiar Așadar, prietena mea a urmat sfatul mamei sale.

O vreme s-a ocupat de contabilitatea a câtorva firme. În privința banilor câștiga cât de cât bine pentru ce a avut ea nevoie la acel moment. Dar se simțea mai tot timpul stresată și nemulțumită. Resimțea în adâncul sufletului ei o nefericire pe care nu-și dădea seama de unde vine, din ce cauză o avea.  Într-o zi și-a amintit că citise într-un articol cât de benefic e să ai un jurnal în care să scrii tot ce îți trece prin minte și tot ce simți. Prin urmare, s-a gândit să facă asta și ea.

Și-a cumpărat un caiet foarte gros și a început să-și așterne gândurile pe hârtie. Cu trecerea timpului, scriind și tot scriind, Miky și-a dat seama că asta o făcea fericită. Se simțea în largul ei când își exprimă sentimentele prin cuvinte,  simțea că descoperă ceva  care era ascuns în interiorul său. Începuse să aibă inspirație să compună și poezii.

Eu nu prea citesc poezii, nici în copilărie n-am fost înnebunită după ele, însă versurile prietenei mele pur și și simplu m-au cucerit. Așa că am întrebat-o dacă s-a gândit să-și facă website unde să poată să se bucure și alții de creațiile ei. Am observat  că deja o pusesem pe gânduri, după câteva secunde mi-a zâmbit și mi-a răspuns că e o idee  genială și că i-ar place. Apoi mi-a mărturisit că nu are prea multe cunoștințe în  materie de tehnologie și nu știe cum se creează un site.

Așa că i-am spus că există firma Găzduire.ro care oferă serviciu de înregistrare domenii. În acea zi, dacă tot eram acasă  la ea, prietena mea mi-a zis să parcurgem acei pași în acele clipe pentru a-i crea site-ul.

găzduire

Prin urmare, am accesat pagina acelei firme și am intrat în secțiunea de înregistrare domenii. Miky și-a ales numele viitorului ei site și a dorit un domeniu ro. Prețul achiziționării acelui domeniu pe un an i s-a părut super rezonabil. După care i-am spus că mai e nevoie de găzduire, iar de acest serviciu poate beneficia de la aceiași firmă. Imediat a optat pentru unul din pachetele de găzduire și am trimis plata pe comenzile acestea.

În doar câteva ore, Miky avea propriul site unde își putea publica poeziile și alte articole.  Prietenei mele nu-i venea să creadă cât de ușor a fost totul. În acea seară și-a publicat pe blog prima poezie care a avut foarte mulți cititori. Toți  apropriații ei au rămas uimiți de această latură a ei de care nu știau.

Profesia de contabil unde lucra cu numerele și pasiunea ei pentru scris erau în sensuri opuse. Prin urmare, a renunțat la profesia ei, deși rudele au descurajat-o spunându-i că dă cu piciorul la un job  care îi aduce bani.

Însă ea ales să-și urmeze pasiunea.  Prietena mea acum are 5 cărți publicate și câștigă bani din advertoriale.

Ești tentant/ă să ai propriul site? Află mai multe informații despre serviciile celor de la Găzduire.ro, accesând pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Gazduireweb.ro/

Urmează-ți pasiunea!

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!