Admir oamenii care se luptă pentru ceea ce își doresc. Acele persoane care perseverează în a-și urma ținta, chiar  dacă  au parte de obstacole, de lucruri în viață care-i poate deraia de la drumul lor. Ei nu renunță, cii devin mai puternici cu fiecare prag pe care-l trec. Reușesc asta pentru că știu ce vor. Știu să-și transforme orice circumstanță în favoarea lor.

Lucrul ăsta l-am putut observa în general la acei oameni care nu a avut o copilărie fericită, care au  fost obișnuiți de mici cu suferința, cu greutăți și cu lipsuri. Descoperă de la o vârstă fragedă că viața e dură, așa că trebuie să joace și ei la fel de dur.

Una din aceste persoane este vărul meu care a rămas fără mamă când n-avea nici 6 ani. A fost răpusă de o boală incurabilă. Tatăl lui l-a părăsit la puțin timp după moartea acesteia. Lăsându-l pe Dan cu o bunică singură, într-un sat îndepărtat de oraș.

Dan a fost un băiețel cuminte care nu-i ieșea din cuvântul bunicii. Au existat momente când îi vedea pe ceilalți copii cu părinții lângă ei și o mai întreba pe bătrânica care-l îngrijea, unde îi e tatăl. Dar ca răspuns primea doar tăcere pentru că nu știa, nimeni nimic de el.

Vărul meu a învățat foarte bine, a fost premiat din clasa  întâia până în clasa  a VIII-a. A luat examenul de capacitate cu notă maximă. Parcă voia să arate tuturor că, deși n-are părinți și nu trăiește în condiții ca a unui copil cu o mamă și un tată,  el e cel mai bun din clasă. Când mai mergeam în vizită la bunica, le duceam una alta.

Încă de când era foarte micuț, Dan avea un vis, să aibă propriul magazin în care să vândă oamenilor tot ce aveau nevoie și să ajungă mare om. Evident rădeam toți, pe atunci o luam ca pe o glumă a unui copil.  După ce a terminat liceul și a luat bacalaureatul cu note bune, el a plecat în Anglia cu trei prieteni.

Acolo au închiriat un apartament și și-au găsit fiecare câte  un loc de muncă. Vărul meu s-a angajat la o firmă renumită care distribuie produse în întreaga lume. Trebuia să împacheteze produsele care erau trimise către adresele de livrare. Când vorbeam cu el  la telefon spunea că îi merge bine, era mai mult decât mulțumit de câți bani câștiga.

Dan a muncit în Anglia vreme de 5 ani, în care a strâns foarte mulți bani, apoi s-a întors în țară. Trebuia să aibă grijă de bunica lui care era bătrână și bolnavă. Ea i-a fost ca o mamă, era singura care-i rămăsese și trebuia să se revanșeze pentru toată grija și iubirea pe care i-a dăruit-o în anii copilăriei și nu numai.

Așa că, Dan s-a întors în România în urmă cu un an. Pentru că avea suficienți bani, s-a gândit să-și deschidă o afacere. A urmat toți pașii necesari pentru înființare unei firme, a cumpărat un spațiul ca să-l transforme într-un magazin cu o gamă largă de produse pentru diferite nevoi ale omului.

Pentru ca clienții să fie satisfăcuți era necesar de tehnologie de cea mai bună calitate. Vărul meu, știind că le am cu internetul, mi-a cerut ajutorul să-i găsesc un site de unde să achiziționeze aparate care citesc codurile de bare.

Însă nu a fost nevoie de nicio căutare pentru că am un prieten care lucrează la compania IDMag care vinde dispozitive ce ajută un magazin să funcționeze. M-am gândit că pe site-ul lor sigur vom găsi cititoare coduri de bare și nu m-am înșelat,

Pe IDMag.ro am descoperit o categorie cu mai multe feluri de astfel de aparate. Cum ar fi acest cititor coduri de bare cu fir RS4000:

cititor coduri de bare

E un dispozitiv mic și ușor cu fixare pe deget, în combinație cu computerul mobil purtabil WT6000 de la Zebra pentru a putea fi atent în permanență la articolele pe care le manipulezi. Rezultatul? Creșterea productivității. În plus, este suficient să apeși o fracțiune de secundă butonul de acționare al RS4000 pentru a verifica efectuarea corespunzătoare a sarcinilor și a vizualiza stocurile în timp real în scopul prevenirii epuizării acestora.

După care am mai văzut că există dispozitiv fără fir. De exemplu acesta care face parte din seria DS2208:

Acest instrument software complementar este atât de intuitiv încât și un utilizator complet neexperimentat poate seta cu ușurință cititorul de coduri de bare DS2208. Interfața oferă asistență pentru încorporarea simplă a tuturor setărilor într-un cod de bare unic pentru programare care permite configurarea echipamentelor printr-o simplă scanare.

Eu împreună cu Dan ne-am mai uitat și la acest super aparat cu laser fără fir:

Cititorul cu laser PowerScan 9300 are un design ergonomic și o greutate echilibrată, pentru un nivel optim de confort în timpul operațiunilor intensive de scanare.

De asemenea, cititoarele din seria 9300 sunt prevăzute cu tehnologia 3GL (3 Green Lights) oferită în exclusivitate de Datalogic, pentru o confirmare superioară a citirii reușite. Tehnologia „Green Spot” de confirmare a citirii reușite direct pe codul de bare scanat și cele două LED-uri de confirmare a citirii reușite amplasate la partea superioară a echipamentului măresc vizibilitatea din orice unghi.

Din acea categorie cu foarte multe echipamente pentru citirea codurilor de bare, vărul meu a optat pentru cele mai performante la un preț ceva mai costisitor. Însă acesta nu regretă alegerea făcută fiindcă clienții care întră în magazinul său,  pleacă mulțumiți datorită tehnologiei rapide. Afacerea îi merge ca pe roade.

Așadar, dacă aveți de gând să vă deschideți propriul magazin conectați-vă la pagina de Facebook companiei IDMag: https://www.facebook.com/www.IDMag.ro

Nu renunțați la visul vostru!

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: