Rafturi paleti pentru fabrica noastra de detergenti si sampon
Curatenia m-a fascinat mereu si mi-a placut sa-mi cumpar sapunuri cu diferite arome: condimente, flori, fructe si sampon, cel mai bun sampon. Si detergent imi place sa am din belsug in casa, asa se explica de ce mi-am dorit sa conduc o astfel de fabrica: sa ma joc cu parfumurile, culorile si substantele chimice si sa fiu platita pentru asta.
La inceput, depozitam produsele cum se putea: unele peste altele dezorganizat in magazie sau in spatii improvizate de noi, dar ne trezeam cu pungile de detergenti sparte, iar paguba era insemnata.
Va imaginati ce insemna sa se agate o punga de 10 kilograme de Ariel, Dero sau Tide!
Am inceput sa vizitez fabricile si sa rog managerii sa imi arate spatiile lor de stocare. Cel mai mult am admirat rafturi paleti fiindca valorificau spatiul pe verticala, iar motostivuitoarele aveau acces la ele.
Cu ele depozitele erau perfect curate, marfa securizata, efortul uman diminuat la minimum fiindca se facea mecanizat si asezarea la raft si relocarea produselor in camioane.
In timp ce priveam rafturile metalice vopsite in albastru (culoarea preferata a intreprinzatorilor) m-am gandit cat de bune sunt comparativ cu cele din lemn care mucegaiesc sau se umplu de carii mai tarziu.
Asa am ajuns sa semnez un parteneriat cu profesionistii de la Storeexpert.ro, iar contactandu-i telefonic am aflat lucruri care m-au umplut de multumire ca i-am gasit. Iata ce puteau sa imi ofere:
-proiectare si montaj profesioniste. Este dificil sa gandesti rafturile astfel incat sa economisesti si 1 centimetru de loc, dar ei asa au facut. Au luat masurile cu atentie si mi-au recomandat rafturile potrivite pentru fabrica noastra. Si montajul a fost facut ireprosabil.
-mi-au pus la dispozitie toate modalitatile de plata posibile, desi rafturile lor sunt cele mai ieftine de pe piata. Puteam sa comand rafturi noi, sa le iau in leasing, achitandu-le esalonat, sa le inchiriez sau sa cumpar rafturi second-hand.
-garantarea securitatii marfii si in caz de cutremur. Toate componentele sistemului: cadrele, traversele si elementele de statica si rigidizare sunt responsabil facute si montate, astfel ca marfa ramane pe ele si in caz de seism, iar ele nu se prabusesc, accidentele fiind excluse.
-au ales cadrul si celelalte elemente in functie de greutatea marfii si s-au ocupat de montarea lor, dar am semnat contract si pentru revizii, reparatii, extinderi.
In prezent produsele noastre sunt la inaltime la propriu si la figurat si afacerea merge struna datorita colaborarii cu Storeexpert.ro. Intentionez sa apelez la ajutorul lor si acasa, iar pivnita mea in care imi pastrez fructele si legumele proaspete, dar si conservele sa fie prevazuta cu rafturi metalice proiectate de tehnicienii care isi desfasoara activitate in cadrul magazinului.
Ei gandesc atat de bine spatiile de depozitare, incat deplasarea printre acestea este facila, iar accesul la produse nerestrictionat in niciun fel.
Recomand tuturor intreprinzatorilor sa nu mai depoziteze marfurile la voia intamplarii fiindca pierderile sunt mai mari, ci sa achizitioneze rafturi de la acest aprovizionat magazin.
Pana si transportarea lor este asigurata de Stoteexpert.ro la adresa indicata, cat despre posibilitatile de a plati in rate, de a inchiria sau de a cumpara rafturi second-hand, ce sa mai vorbim? Sunt crotite pentru toate buzunarele.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: