Fotografiile de boudoir rivalizeaza cu nudurile marilor artisti
Imi vine sa rad (fiindca nu sunt in cauza) cand imi imaginez cum trebuie sa fi primit consumatorii de arta conservatori primele nuduri. Sunt sigura ca primii pictori au fost prigoniti fiindca au indraznit sa surprinda feminitatea care asigura perpetuarea umanitatii pe pamant, desi acesta este magnificul ei rol, iar formele perfecte ale unei femei fascineaza pe oricine.
Si astazi sunt oameni care pun mainile la ochi cand zaresc nuduri si se prefac rusinati. Uneori reactia este de tot rasul fiindca degetele sunt atat de rasfirate, incat tabloul este admirat in toata spendoarea lui.
Exista prejudecati legate de fashion glamour boudoir?
Mai incape indoiala? Orice act artistic valoros si original se loveste de prejudecati. Chiar si unui scriitor bun i se intampla acest lucru. Ba nu a ales corect tema, ba mesajul este prea trist sau continutul prea siropos, criticii rau intentionati desfiinteaza totul, mai ales ca ei nu stiu cata truda implica munca de creatie.
Dar fotografia erotica? Nu este cu nimic mai prejos decat nudurile semnate de pictori celebri, iar artistul care realizeaza aceste tip de lucrari cu femei imbracate sumar sau goale, in mediul lor intim, trebuie sa dovedeasca mari calitati, cum sunt cele din lista aceasta:
-sa fie persoane de incredere. Va dati seama ca nicio femeie nu le-ar primi in spatiul ei intim, daca s-ar simti amenintata.
-sa fie artisti desavarsiti.Sa aprecieze corect unghiurile, sa jongleze cu lumina si misterul, sa scoata in relief calitatile si sa mascheze sau sa ascunda defectele.
-sa stimuleze modelul sa fie cat mai natural, sa aiba incredere in imaginea sa. Comportamentul fotografului sau al pictorului este decisiv in momentele in care o femeie se decide sa pozeze in spatiul sau intim. Un strop de aroganta si femeia ar fugi din fata lui sau l-ar da afara din dormitor.
Andreescu Gabriel indeplineste toate aceste conditii si datorita acestui fapt fotografiile sale erotice sunt veritabile opera de arta. Orice femeie care doreste sa se angajeze la o agentie de fotomodele, intr-un studio de videochat, sa joace un rol intr-un film sau ca escorta de lux trebuie sa apeleze la serviciile fotografului amintit si sa se prezinte la angajator cu un album foto de lux.
Daca prejudecatile legate de pictori si fotografi sunt demontate prin rezultatele muncii lor sa demitizam si idea conform careia numai femeile usoare se expun in acest mod. Nimic mai fals decat acest considerent!
De ce trebuie sa aiba cel putin o poza goala sau sumar imbracata o actrita, un fotomodel, o aspiranta la un job bine platit din industria frumusetii?
Nu oricine pozeaza sexy se gandeste sa ofere servicii sexuale! Un fotomodel are de prezentat si lenjerie intima, iar pentru a fi ales, angajatorii trebuie sa-i evalueze corpul cat mai dezbracat cu putinta.
O actrita care doreste un rol important dintr-un film bun accepta si scenele in care apare goala sau mimeaza o partida de sex cu partenerul ei conform scenariului.
Exemplele pot continua, dar imi place sa subliniez ca traim intr-o epoca libera in care fiecare alege ceea ce doreste sa faca in viata, iar egalitatea dintre sexe este deplina. Atata timp cat un barbat nu se rusineaza cand priveste fotografii erotice cu femei care-i fac infinita placere, de ce sa stea pe ganduri si sa dea explicatii femeia care pozeaza???

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!