A dărui cadouri e unul dintre felurile mele de arăta unei persoane dragi, cât de mult țin la ea. Atunci când doresc să fac un cadou, aleg de cele mai multe ori să mă orientez spre ceva simbolic, un obiect pe care persoana respectivă să îl folosească sau să-l păstreze și să-i amintească de mine multă vreme, dacă nu toată viața. Când am avut nevoie de idei interesante de cadouri mereu le-am găsit pe site-ul: 3gifts.ro .

Acum 4  zile acest magazin virtual m-a scos din impas așa cum a făcut-o de câte ori am avut nevoie de idei interesante de cadouri. De data asta urma ziua de naștere a nepoatei mele. Aceasta împlinea 19 ani, iar eu habar n-aveam ce să-i cumpăr unei adolescente. Așa că am accesat din nou site-ul: 3gifts.ro și am intrat la categoria de cadouri pentru femei.

idei interesante pentru cadouriÎn acea categorie am găsit o mulțime de produse tentate, însă cel mai potrivit cadou  pentru nepoata mea mi  s-a părut această oglindă cu led ce are efecte de mărire 4 în 1. M-am gândit că la o adolescentă care se îngrijește și care acum descoperă arta machiajul, îi va fi de mare folos. Mi-am amintit că am  auzit-o într-o zi spunând că ar vrea să se înscrie în curând la un curs de make-up.

Prin urmare am simțit că o astfel de oglindă e cadoul perfect pentru ea. Și ce credeți ? Nu m-am înșelat absolut deloc.  Nepoata a fost foarte entuziasmată când a primit cadoul, mi-a  spus că este exact ce își dorea și avea de gând să-și cumpere.  De bucurie m-a îmbrățișat tare și mi-a mărturisit   că sunt cea mai bună mătușă din lume.

Bineînțeles atunci când mă uitam după cadoul nepoatei, nu m-am putut abține să nu-mi iau și pentru mine ceva, tot vine SF. Andrei, nu ? Uneori e bine să ne răsfățăm  și singuri. Mi-a plăcut acest portofel pentru carduri, acestea vor fi bine organizate și în siguranță evitând furturile electronice mulțumită aliajului său metalic de protecție. În plus, fiind și o baterie externă portabilă, îmi permite să-mi încarc telefonul mobil oriunde fără aș fi nevoie să mă conectez la o sursă de curent. Perfect pentru a-l lua cu mine. oriunde!

 

Așa  că dacă sunteți în pană de idei interesante de cadouri, nu ezitați să intrat în magazinul 3gifts.ro și nu veți regreta. Acolo puteți găsi o mulțime de produse multifuncționale și foarte haioase.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.