Oamenii care nu se grabesc sa isi cumpere o locuinta in zona selecta, dorita de toti vor regreta toata viata. Acest lucru este valabil si pentru mediul citadin si pentru cel rural, fiindca zonele selecte se ocupa rapid, iar casele foarte bune se vand ca painea calda.

In prezent, cei care doresc sa isi cumpere o casa si nu au reusit sa stranga banii necesari pot apela la sistemul de creditare pe termen lung si isi implinesc un vis.

Imobiliare Craiova are in acest moment oferte de neratat pentru locuitorii Craiovei de toate varstele care isi doresc sa traiasca intr-un mediu linistit si sa intre in posesia unui apartament nou si spatios intr-un bloc rezistent, facut din cele mai bune materiale.

Merita ca familia care isi doreste o casa foarte buna sa faca un credit pe 20-30 de ani, sa traiasca fericita in aceste apartamente de vis situate in centru, avand in apropiere: piata, magazine, posta, bancomate si banci, farmacii, spitale si scoli.

Dar Imobiliare Craiova a avut in vedere si oportunitati de petrecere a timpului liber pentru locuitorii cartierului, de aceea, in apropiere exista: restaurante de cinci stele, parcuri bine amenajate, sali de sport, cluburi si cafenele.

Ar fi un efort prea mare pentru cineva sa fie obligat sa traverseze tot orasul, sa faca sport la sala o jumatate de ora sau o ora.

Oamenii se confrunta cu lipsa acuta a timpului, de aceea trebuie sa aiba tot ceea ce le asigura sanatatea si confortul la cea mai mica distanta de casele lor.

In ce consta oferta de neratat a firmei Presidentresidence.ro?

  1. In apartamente personalizate la preturi accesibile, in aceasta zona in care vedete ale orasului si celebritati din tara si-au rezervat deja locuinte. Apartamentele sunt personalizate dupa nevoile si dorintele cumparatorilor cu:

-alegerea locului de parcare pentru masina, care poate fi in parcarea subterana sau in cea supraterana

-solicitarea echiparii standard sau a echiparii premium a apartametului

-numarul de camere

-alegerea etajului. Si etajele superioare (etajul 10) au avantajele lor. De la inaltime, se poate vedea tot orasul, privelistea fiind una de domeniul sf. Blocurile au lifturi silentioase si performante, prin urmare, urcatul si coboratul este un prilej de incantare. Nimeni nu ar trebui sa evite etajele superioare ale blocului, fiindca exista turisti care platesc sume astronomice sa admire un anumit oras de la inaltime, sa ia masa la inaltime, uitandu-se pe fereastra. Locatarii unui bloc care stau la etajul 10 au acest privilegiu gratuit.

-alegerea sistemului de plata potrivit posibilitatilor financiare ale cumparatorilor. Exista 3 variante de plata care permit si celor cu salarii mai mici sa aspire la cumpararea unei locuinte in aceasta zona selecta.

Prima varianta stabileste valoarea avansului si a transelor si pleaca de la premisa ca familia respectiva a reusit sa stranga ceva bani pentru locuinta, iar transele vor fi mai mici sa poata fi achitate la timp.

A doua varianta de plata ii permite cumparatorului sa isi achite apartamentul numai in transe, in timp ce ultima varianta ia in calcul achitarea integrala a apartamentului.

Acest sistem de cumparare flexibil apropie zona exclusivista si apartamentele de lux de oamenii cu venituri modeste spre medii si este un act de dreptate.

  • In camere luminoase, cu dimensiuni generoase, dar usor de intretinut si economice. Blocurile sunt bine izolate, astfel ca factura la electricitate nu va fi scumpa nici iarna, nici vara. Iarna, apartamentul nu pierde caldura, fiindca si usile si geamurile sunt de calitate premium, iar vara aparatul de aer conditionat functioneaza mai putin, fiindca izolatia termica nu permite caldurii sa patrunda in camere.
  • Balcoane care arata ca in revistele care prezinta casele celor foarte bogati. Oamenii simt nevoia sa iasa pe balcon, sa vada peisajul, trecatorii, transformarile din natura si sa stie cum sa se imbrace adecvat.

Citind toate informatiile referitoare la amplasarea blocurilor, la asigurarea locurilor de parcare si la confortul apartamentelor, oamenii cred ca un apartament in acest cartier costa sute de mii de euro si ca nu si-l pot permite niciodata. Acesta este un mit care poate fi demitizat pe loc.

Un studio costa de la 49.240 € + TVA. Spatiul este suficient pentru o persoana, dar si pentru o familie tanara care poate ramane in camera spatioasa cu baie, bucatarie si balcon si dupa nasterea primului copil.

Pretul apartamentului de doua camere pleaca de la 75.330 €, la care se adauga TVA. In nici un caz nu se ajunge la suma de 100 000 de euro.

Avantajos este si apartamentul cu trei camere al carui pret porneste de la 99 800 de euro la care se adauga TVA si fiind mai spatios costa mai mult de 100 000 de euro.

La prima vedere suma pare mare, raportata la salariile din Romania si la costurile permanente ale vietii, dar apartamentul poate fi achitat in rate si acest sistem de plata il apropie de toate persoanele ambitioase care doresc sa aiba casa aceea speciala si linistita in care sa se simta perfect.

Un apartament de doua camere are o suprafata totala de 64-71 de m.p, iar balconul sau are 7-8 m.p.

In acest spatiu, copiii se pot juca in voie, iar adultii au locul lor de meditatie, de relaxare si toata lumea va fi multumita pe deplin.

In livingul prevazut cu loc de luat masa de 26 m.p au loc mai multe persoane, deci locuitorii cartierului de mai sus pot avea invitati si pot organiza si aniversari sau petreceri decente cu ocazia sarbatorilor.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: