Vecina mea Iulia,  m-a vizitat acum căteva zile. Am avut plăcerea să beau o cafea cu ea, după foarte mulți ani. Ne cunoaștem de când eram niște copile. La acea vârstă ne întâlneam în fața blocului și ne jucam tot felul de jocuri împreună. Părințiilor mei îi plăcea de ea că era o fetiță cuminte și învăța bine la școală.

Iulia locuia doar cu bunica ei pentru că mama sa murise într-un accident, iar tatăl se recăsătorise și cam uitase de ea. Cu toate că era o copilă veselă, în privirea ei vedeam o tristețe profundă. Așa cum spuneam mai sus, la școală avea numai note de zece, toți profesorii o lăudau și dădeau ca exemplu celorlalți elevi.

Bunica ei avea grija de ea și îi oferea atât cât putea, ceea ce însemna puțin. De acea Iulia era o fetiță care aprecia orice jucărie și lucru pe care îl primea. Țin minte că odată de ziua ei i-am dăruit o păpușă, de care  s-a bucurat atât de mult încât avea lacrimi în  ochi. Acea păpușă o are și acum, arată intactă ca și cum nici nu a atins-o de frică să nu se strice.

După terminarea liceului  nu a mai avut posibilitatea de a da la o facultate pentru că bunica sa îmbătrânise, iar pensia acesteia nu le ajungeau ca să trăiască. Așa că a ales să se înscrie la un curs de cosmetică. Colega ei de liceu avea o cunoștință care lucra la un salon de înfrumusețare și pe care a rugat-o să o ia pe Iulia ca ucenică până prinde experiență. Între timp a reușit termine acel curs.

După puțină vreme, a cunoscut un băiat pe internet. Acesta locuia în Brașov. Cei doi vorbeau zi de zi. Când ne întâlneam, observam că dispăruse acea tristețe din privirea ei și apăruse o sclipire din care îmi  dădeam seama că era în sfârșit fericită. Nu a luat durat mult relația lor la distanța, s-a hotărât să se mute la iubitul ei,  lăsând-o pe bunica  ei în grija unei mătuși. Cu toate că era departe de bunică, nu era zi în care să nu o sune ca s-o întrebe de sănătate.

Iulia și-a găsit imediat de muncă la un salon de înfrumusețare în orașul, unde locuia cu iubitul ei. A devenit cea mai bună cosmeticiană.

Luna trecută bunica ei s-a stins din viață, iar această veste a zdruncinat-o foarte   tare. După acest eveniment neplăcut, ea și iubitul ei s-au decis să locuiască în București, în apartamentul bunicii.

Zilele trecute când beam cafeaua amândouă , Iulia mi-a dezvăluit că a strâns suficienți bani pentru a deschide propriul salon de înfrumusețare. Mi-a dat vestea că deja a cumpărat locul pe care își dorește să-l renoveze și să-l transforme într-un salon în care să primească doamne și domnișoare.. Însă au nevoie să găsească un magazin de unde să cumpere scaune, cosmetice și tot ce e necesar pentru un asemenea salon. Atunci i-am recomandat site-ul: Selgot.ro de care știam că e un magazin unde găsești de toate.  

Iulia nu a mai stat pe gânduri și a accesat acest magazin virtual de pe telefon. După câteva  secunde s-a bucurat mult când a găsit categoria cu îngrijire personală & cosmetice din care a ales să cumpere aparatul Soulina Electric BlackHead Remover:

Acesta e un dispozitiv de îndepărtare a impurităților faciale, acnee, puncte negre. Asta însemnând că femeile vor pleca din salonul vecinei, cu un ten mai ferm și impecabil de curat.

În aceiași categorie a văzut acest pat care se poate transforma și într-un scaun cosmetic. Cu un designer elegant și  din piele ecologică. Un pat/scaun care le asigură tot confortul doamnelor într-o ședință de înfrumusețare. Acestea vor ieși din salon mai frumoase și mai relaxante ca niciodată.

De pe Selgot a mai achiziționat și acest suport pentru ustensile cosmetice pe care le poate depozita și pentru le avea la îndemână. Astfel îi va ușura munca vecinei mele.

După aceste achiziții, Iulia mi-a mulțumit și mi-a spus că nu știe ce s-ar fi făcut fără mine. Mi-a mai mărturisit că va urmării pagina de Facebook: https://www.facebook.com/SelGotRomania/ a celor de la Selgot ca să fie permanent la curent cu cosmetice și alte produse ale lor

  Toată ziua am avut o stare de bine pentru că făcusem încă o faptă bună, printr-o simplă recomandare.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!