De câte ori ajut pe cineva, mă cuprinde un sentiment de bucurie. Îmi place să contribui cu ceva în viața unui om, mai ales a unei persoane dragi. Acum două luni primesc un apel neașteptat  care m-a surprins foarte plăcut. Apelul a fost de la verișoara mea Lavinia, m-a sunat să-mi dea vestea că se va întoarce în țară.

Lavinia a plecat în urmă cu 3 ani în Brazilia, la iubitul ei care este de origine de pe acele meleaguri. Cei doi s-au cunoscut aici. Au fost colegi de facultate și s-au îndrăgostit unul de altul. Pasiunea lor pentru medicină dentară și pentru multe alte lucruri pe care le aveau în comun, i-a unit. Se vedea cu ochiul liber că erau făcuți să fie împreună.

Verișoara mea este singurul copil al mătușii și unchiului. Aceștia nu au fost de acord cu relația pentru că se așteptau ca ea să-și urmeze prietenul și va pleca departe de ei. Recunosc că și mie mi-a fost extrem de greu să mă împac cu această idee. Eu cu Lavinia dintotdeauna m-am înțeles extraordinar. Ei aveam încredere să-i spun toate secretele pentru că  știam că e singura care mă înțelege cel mai bine.

Însă a fost alegerea ei și nouă nu ne-a rămas decât să ne împăcăm cu acest lucru. Pe parcurs am văzut cât de bine îi mergea acolo în Brazilia și că e fericită cu iubitul ei. Asta  ne-a liniștit și ne-a bucurat. Părinții Laviniei a început să țină la iubitul acesteia ca la propriul fiul. De fiecare dată când vorbeau, nu exista convorbire în care să nu vorbească și cu el.

Așa cum am scris mai sus,  Lavinia m-a sunat în urmă cu două luni ca să mă anunțe că ea și prietenul ei, peste patru zile vor ateriza în România. Mi-a mărturisit că le e foarte dor de țara lor și că au planuri mari aici, asta însemnând că nu vor mai pleca. Ea mi-a spus că au strâns suficienți bani și își doresc să  deschidă propriul lor cabinet stomatologic. Când am auzit, m-am bucurat foarte mult și le-am zis că îi ajut în caz că au nevoie de ceva.

Imediat cum au ajuns în țară, cei doi s-au pus pe treabă. Am rămas uimită de cum au pus totul în mișcare, reușind în acest moment să aibă propriul lor cabinet stomatologic amenajat și cu cea mai bună tehnologie.

 Acum trei zile, Lavinia știind că le am cu internetul, m-a rugat să o ajut ca site-ul cabinetului să fie cât mai vizibil pe motoarele de căutare online. Atunci i-am recomandat o agenție care îmi oferă cea mai bună optimizare SEO pentru blogul meu. Ca să înțeleagă mai bine cum stă treaba cu această optimizare SEO,  mai întâi i-am sugerat să citească articolul acesta în care explică detaliat: https://www.semrush.com/blog/what-is-seo/?kw=&cmp=EE_SRCH_DSA_Blog_Core_BU_EN&label=dsa_pagefeed&Network=g&Device=c&utm_content=484308658296&kwid=dsa-1053501802787&cmpid=11776420745&agpid=113999319106&BU=Core&extid=167385105759&adpos=&gclid=Cj0KCQjwk4yGBhDQARIsACGfAevWB3rHxc8m_gES24rtIAwAZYo_Sxy-HiXrLZ0r74u3syOV57TWDm4aAlfOEALw_wcB

Apoi am început să-i povestesc despre Target Web care e o agenție SEO de profesioniști și îți ridică site-ul pe primele locuri în motoarele de căutare. Aceștia știu să aleagă cele mai potrivite cuvinte cheie care este un element cheie în procesul SEO. Aceștia te ajută in conceperea strategiei și în alegerea celor mai potrivite cuvinte cheie, astfel vei fi sigură că vei primi pe site doar vizitatori interesați de produsele sau serviciile tale.

Verișoara mea a contactat agenția  și e foarte mulțumită de serviciile de Optimizare SEO. După ce a apelat la Target Web,, site-ul cabinetului stomatologic e pe primul loc în acest moment. Mi-a mărturisit că nu știe ce s-ar fi făcut fără mine și dacă am vreo problemă, mă așteaptă oricând în cabinetul ei să se ocupe de dantura mea.

Tot ce mai rămâne să spun e că mă bucur și îi admir pe cei doi pentru ambiția de a face lucruri mari în viață.

S-ar putea să-ți placă și

2 comentarii

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!