Diverse

Cu Marketplace negociat.ro mica afacere a Danei a început să meargă

Îmi plac oamenii, mai ales  cei care își reamintesc că au o pasiune uitată undeva în  sufletul lor pentru o vreme. Dana,  e unul din acei oameni pentru  care viața nu a fost ușoară. A fost un copil care a trăit într-un sat mai izolat și căruia i-a plăcut să învețe, era ca un burete care absorbea toate informațiile.

Atât în gimnaziu cât și la liceu toți profesorii o apreciau și o dădeau exemplu celorlalți elevi. Ea avea talent la desen și îi plăcea foarte mult să creioneze tot felul de decorațiuni de interior. Cu toate că își dorea să se înscrie la facultate, a renunțat la acest vis pentru că părinții ei nu  puteau să o susțină material.

Așa că a trebuit să-și ia destinul în mâini să plece din acel sat unde nu avea niciun viitor. A avut un pic de noroc pentru că avea o rudă care locuia în capitală. Aceasta i-a oferit o cameră unde să stea gratis până când  va găsi un loc de muncă și apoi să-i plătească chirie. Dana a profitat de această oportunitate și și-a găsit un job ca vânzătoare la un fast-food. Chiar dacă nu era ceea ce își dorea, pentru ea era singurul mod în care putea câștiga bani în acel moment.

Apoi  a întâlnit un băiat de care s-a îndrăgostit și în câteva luni s-au mutat împreună într-o garsonieră.   În acea garsonieră n-au locuit prea multă vreme pentru că iubitul ei și-a găsit de muncă în străinătate și un apartament  unde puteau să stea amândoi. Așa că l-a urmat și a reușit să se angajeze și ea în acea țară.

Când au reușit să strângă ceva bani, s-au gândit că ar fi bine să se căsătorească. Au făcut cea mai frumoasă nuntă aici în țară, apoi au plecat din nou la muncă în străinătate. Iar în scurt  timp Dana a rămas însărcinată, era foarte fericită fiindcă își dorea să fie mamă. Acesta fiind și primul vis măreț îndeplinit al ei.

Prin urmare în viața ei au intervenit alte griji, trebuia să muncească să aibă o situație financiară stabilă, pentru a-i oferii fetiței sale cele mai bune condiții, să-și facă datoria de mamă și de soție. Pasiunea ei pentru decorațiuni de interior a lăsat-o să zacă în sufletul ei, fiindcă  acum avea alte priorități mai importante.

După ce au trecut câțiva ani lucrurile s-au schimbat inevitabil  în  viața Danei, relația cu soțul a luat o întorsătură așa cum nu se aștepta. Cu toate că cei doi locuiau împreună, devenise ca doi străini, unde firul comunicării era cam subțire și se certau tot mai frecvent. Copilul lor deja crescuse și conștientiza ce se întâmpla în jurul lui și nu era deloc plăcut. Așa că cei doi s-au gândit că n-are rost să se chinuie în acest fel și s-au hotărât ca fiecare să meargă pe drumul lui, asta însemnând să divorțeze. Fiind cel mai bine pentru toți trei.

Danei i-a fost foarte greu pentru că era genul de femeie care își dorea să trăiască cu omul pe care l-a iubit până la adânci bătrâneți. Era o familistă convinsă, însă trebuia să se conformeze și să accepte situația, să accepte că nu mai e ce a fost. Cum reușise să aibă niște bani puși de o parte, și-a luat copilul și s-a întors în țara ei. Aici unde își lăsase familia și prietenii pentru a-și urma  dragostea.

Imediat ce a ajuns în România, cu banii pe care îi avea și-a cumpărat un apartament în care să locuiască cu cea mică. Fetița ei era mărișoară și a înscris-o la școală. De acum viața ei avea un nou început. Pentru că jobul pe care-l găsise aici era flexibil și avea mai mult timp liber,  Dana și-a amintit că în sufletul ei se ascunde o pasiune căreia îi venise vremea să o scoată la suprafață, așadar s-a decis să se înscrie la un curs de decorațiuni interioare.

Și nu s-a oprit aici,  i-a venit ideea să înființeze propria firmă cu produse pentru decorațiuni interioare. Profitând că dispunea de resursele materiale necesare pentru ca visul ei să se realizeze, nu a mai stat pe gânduri și a reușit să aibă firma ei. După care avea nevoie de  un loc unde să-și expună produsele ca să fie vizibile pentru clienți.

Tot cercetând în mediu online, la un moment dat a găsit pagina de Facebook https://www.facebook.com/negociat/ . Pe această pagină a aflat că Marketplace negociat.ro este locul perfect  unde își poate expune produsele pentru potențiali clienți. Marketplace e o platformă  care este concepută pentru ca furnizori să își vândă în cele mai optime și sigure condiții produsele către clienții care marketplace negociator.roaccesează site-ul de pe desktop tablete sau smartphone.

Lansat la 1 decembrie 2019, Marketplace-ul negociat.ro a ajuns la peste 250 de vendori-parteneri înregistrați și la peste 120.000 de produse listate în doar câteva luni după lansare, iar în 2020 vânzările au crescut cu peste 456%, ajungând la mii de comenzi lunare comandate de clienți strict pentru vendorii-parteneri în Marketplace deoarece negociat.ro nu vinde produse din stoc propriu ci doar de la vendorii parteneri.

Acest Marketplace-ul oferă un avantaj companiilor mici și mijlocii deoarece acestea pot expune direct produse din magaziile și nu au nevoie de un site propriu. Vendorii pot testa fără nici un cost un nou canal de vânzări, iar investiția în platforma de vânzare online este zero , și au acces direct la o bază mare de clienți. Practic ,

Așadar Marketplace-ul negociat.ro este o platformă online care poate fi accesată de orice vânzător sau producător. Pentru listarea de produse pentru început trebuie să se înregistreze.

Prin intermediu Marketplace negociat.ro mica afacere a Danei a început să meargă din ce in ce mai bine . O solicitau tot mai mulți clienți pentru decorațiuni interioare. A ajuns să câștige mai mulți bani din pasiunea ei decât la locul de muncă pe care îl avea . Afacerea sa prinsese contur și era mândră de succesul ei .

Ca urmare Dana și-a dat seama că niciodată nu e prea târziu ca să-ți urmezi pasiunea .

S-ar putea să-ți placă și

2 comentarii

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!