Pe masura ce batranetea avanseaza, omul este luat cu asalt si de bolile specifice acestei perioada grele din viata. Un tremurat imperceptibil al mainilor, urmat de obiecte scapate printre degete sunt semne ale acestor afectiuni.
Dupa 50 de ani, Parkinson este musafirul detestat de toti. Te fac sa pierzi controlul asupra miscarilor si sa dai impresia ca esti electrocutat. Versi supa, apa, laptele pe tine si neputinta te face si mai nervos.
Cu fiecare descoperite a deteriorarii starii tale intri in panica. Urmeaza primul atac cerebral. Ramai cu gura usor stramba si mari dificultati in vorbire.
Nu era de-ajuns ca ai proteza, ca nu mai vezi si nu mai auzi bine, ca scapi totul din mana, sa mai ramai si mut?
Tine de tine sa nu razi fara semns, sa nu vorbesti incoerent si sa nu te mai poti ridica din pat. Poti preveni toate acesteafiindca s-a descoperit terapia-minune, remediul sigur impotriva bolilor batranetii: ozonoterapie.
Multe disfunctii ale organismului sunt cauzate de lipsa corecta de oxigenare a creierului. Acum putem sa-i oferim organismului ozon in mod controlat, iar „respiratia lui Dumnezeu” va tine departe de noi bolile batranetii.
In urma consultatiei, medicul decide ce este mai bine pentru tine, dar trebuie sa stii ca multi pacienti au pus pe fuga Parkinsonul, Alzheimerul si au atenuat efectele nocive ale atacului cerebral. Ozonoterapia este la moda in toata lumea fiindca reprezinta o forma de detoxifiere a organismului si un procedeu sigur de intinerire. Ozonul are capacitatea de a interactiona rapid cu organismul, deci isi face efectul aproape instant de la aplicare si calmeaza pana la eliminare durerile atroce de spate, de articulatii, de oase sau de genunchi.
Nu exista contraindicatii, iar tratamentul se poate face prin:
-aplicatii locale cu saci de ozon
-transfuzii
-injectii in muschi sau subcutanat
-insuflatii rectale.
Ozonoterapia eset mai eficient decat o cura in statiune, fiindca apa sau namolul vindeca numai anumite boli, in timp ce ozonul are o arie larga de afectiuni carora le vine de hac.
Daca in statiune batranul are nevoie de insotitor, aici de la internare i se asigura terapie personalizata si mai ales monitorizare permanenta.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!