centrale termice

A venit toamna, zilele au început să se micșoreze din ce în ce mai mult. Frunzele să ruginească, copacii să se scuture. Răcoarea și ploile să se intensifice. Acest anotimp cu toate că e frumos  în felul lui, mie mi se pare unul trist.

Luna trecută m-am întâlnit cu o bună prietenă la un suc. Nu ne mai văzusem de ceva timp pentru că muncește foarte mult și în plus acasă are un copil de care trebuie să aibă grijă. Nu prea e ea cu conversațiile în mediul online. Așadar, la această întâlnire am vorbit despre foarte multe lucruri. Mi-a spus despre ce năzbâtii face copilașul ei pe care-l adoră.

La un moment dat a adus vorba despre bunica ei care a crescut-o. Marea parte din copilărie, prietena mea a trăit-o la țară la bunici. Bunica ei, care e destul de în vârstă, acum a rămas singură. Mi-a povesti că deși e o  bătrânică, e aceeași femeie veselă și energică cum o știa în copilărie.

Însă acum e tristă pentru că i s-au furat lemnele de băgat în sobă pentru iarnă și nu știe ce o să facă. Prietena mea mi-a dezvăluit că și-ar dori foarte tare să-i facă un cadou o centrală termică, dar nu dispune de timp să caute. Așa că, m-am oferit eu să o ajut în această privință.

Recunosc că nu sunt expertă în centrale termice dar am noroc cu prieteni care și-au achiziționat și cunosc firme bune. Prin urmare, imediat ce  am ajuns acasă, i-am pus o întrebare unui prieten:

Unde găsesc centrale termice de bună calitate ?

Acesta mi-a recomandat magazinul online QuickShop și mi-a spus că magazinul există pe piață din 2006, Comercializează produse originale, noi, cu garanție valabila pe tot teritoriul României,

Promovează un comerț online, sigur, civilizat, bazat pe încredere, siguranță, respectarea drepturilor clienților

Personalul magazinului se ghidează după următoarele valori: Angajament, Spirit de echipa, Onestitate, Respect, Antreprenorial, Ambiție, Încredere, Integritate, Moralitate, Sinceritate, Competență

Misiunea lor este : Faciliteze accesul clienților lor la confort si la o viată mai bună prin consiliere corecta , soluții asumate, prin generarea de încredere ca știu ceea ce fac.

Lucrează cu stoc și se perfecționează zilnic sa livreze rapid comenzile,

De la prietenul meu am primit link-ul:  https://www.quickshop.ro/centrale-termice-pe-gaz-c2-p1 și mi-a mărturisit că și-a achiziționat de 10 ani această  centrală termică pe gaz:

 

Care este o centrală termică în condensatie cu tiraj forțat Motan MKDens 25 Erp – 25 kW

Motan MkDens 25 Erp este o centrală termică murală în condensatie, funcționează pe combustibil gazos, are o putere termică de 25 kw, tiraj forțat, se amplasează pe perete și se utilizează pentru încălzire și preparare apă caldă menajeră în regim instant. Centrala termică beneficiază de schimbător secundar in placi supradimensionat, hidrolog din bronz cu țevi din inox, ventilator cu turație variabila si pompa low energy Erp.

Acest prieten mi-ai mai spus că merită achiziția și Centrala termică cu boiler incorporat, marca Viessmann Vitodens

Centrala termica in condensare cu touchscreen Viessmann Vitodens 111 W 26 kW B1LD162

Viessmann Vitodens 111 W 26 kW B1LD116 este noua centrala termica murala in condensare ce dispune de afișaj cu touchscreen, este destinată pentru încălzire si preparare apa calda menajera prin intermediul boilerului incorporat de 46 de litri. Echipamentul are o putere termica de 26 kw, tiraj forțat, beneficiază de automatizare confortabila cu sistem de autodiagnoza si pompa cu turație variabila.

Pachetul este format din:

  • Centrala termica Viessmann Vitodens 111-W 26 kW
  • Acumulator pentru acm incorporat din otel inoxidabil
  • Cot 87 grade
  • Racord perete exterior

 

Prietenul meu, mi-a mai sugerat că ar fi ideal și acest termostat ambient , marca Salus ERT30

 

-Comanda prin modularea duratei impulsurilor ( PWM)

– Sistem de protecție pentru robinet ( VP )

– Regim de noapte ( NSB )

– Afișaj LCD cu iluminare portocalie

– Protecție anti-îngheț

– Utilizabil in sisteme de încălzire sau răcire

– Carcasa eleganta

– Instalare și utilizare ușoară

Date tehnice termostat ambient Salus ERT30

-Alimentare : 230 V 50 Hz

-Amperaj maxim: 10 (3) A

-Scara de temperatura : Celsius

-Intervalul de comanda : 5 -30 grd C

-Sensibilitate 0.5 grd C

-Dimensiune termostat : 80 x 80 x 33

Informațiile prietenului meu au fost de mare folos. Am  sunat-o pe prietena mea și i-am transmis toate detaliile de mai sus. A fost uimită de cât de repede am găsit centrale termice și mi-a zis că mă va anunța care centrală i-a ales bunicii ei.

După o săptămână primesc un telefon de la ea, mi-a spus că îmi mulțumește foarte mult și că i-a ales pentru bunica ei, centrala termică Motan MKDens. Deja i-a instalat-o și a învățat-o cum să o folosească. Mi-a mărturisit că bătrânica s-a bucurat ca un copil.

Dacă doriți produse de la Quickshop, vă las mai jos date de contact:

Telefon: 0765 277 006

Facebook: https://www.facebook.com/quickshop.ro/

Email: comenzi@quickshop.ro

 

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: