Repatriere decedati si etape emotionale

Este  foarte stiut faptul ca pierderea unei persoane iubite are potentialul de a destrama familii intregi, decesul unui membru de familie este o rana foarte greu de vindecat.

Decesul unui membru de familie ne poate produce doua tipuri de pagube, una financiara din cauza costurilor ridicate ale procedeelor de repatriere decedati iar cealalta este o paguba de ordin emotional. Rudele indoliate mereu vor trece prin cateva etape ale doliului, iar acum vom discuta in amanunt despre negare, o stare emotionala extrem de prezenta in comportamentul uman.

Atunci cand soarta ne obliga sa interactionam cu un eveniment tragic precum este decesul, acest fapt implica o lupta cu sinele nostru, o batalie in care premiul cel mare este supravietuirea. Una dintre starile cu care vom interactiona atunci cand apare un deces al unei persoane dragi in familie este negarea.

Negarea apare atunci cand incercam sa tinem pasul cu durerea, aceasta stare apare atunci cand incercam sa nu lasam  neputintei sa ne copleseasca. Negarea este un scut care ne pazeste de durere, ramanem unde eram inainte ca durerea sa apara. Acest mecanism natural aparare impotriva durerii coplesitoare si a socului despartirii. Este primul pas inspre acceptarea despartirii

Neagrea este este una dintre posibilele efecte care ne-ar putea afecta intr-un mod negativ rationamentele. Din acest motiv serviciile de repatriere decedati va sugereaza sa evitati discutiile cu persoanele necunoscute de la morga sau de pe coridoarele de la spital.  Aceasta este din cauza faptului ca sunt tot felul de persoane ce v-ar putea prezenta oferte de repatriere decedati.

Aceste cazuri se intalnesc cu preponderenta cam peste tot in tarile din Europa. Pentru a putea face o decizie corecta in astfel de momente, trebuie sa primiti un raspuns concret la orice intrebare adresata persoanei care reprezinta firma ce urmeaza sa efectueze serviciul de transport funerar. A doua varianta posibila este apelarea la un serviciu de transport funerar, servicii ce au potentialul de a depasi ordinul miilor de euro. In ciuda acestui fapt, asigurarile de viata ar putea sari in ajutorul familiilor puse in situatia neplacuta de a achita taxele de repatriere decedati, motiv pentru care alegem sa promovam in permanenta importanta asigurarior de viata.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!