Sănătate

Sanatatea spirituala se intretine cu o programare la cel mai bun cabinet psihologic Bucuresti

Sanatatea spirituala
Upset young woman talking to a female psychologist with her husband aside

Starea de spirit intretine sanatatea sau dimpotriva o ruineaza. O fire vesela, optimista indulceste si durerea fizica. Deplina armonie dintre trup si suflet se concretizeaza intr-o stare de sanatate perfecta.
Sanatatea spirituala garanteaza multumirea, implinirea, capacitatea de a pretui fiecare secunda a vietii. Degeaba stapaneste cineva toata lumea, daca nu este multumit sufleteste!
Omul trebuie sa isi revina dupa ce este doborat de loviturile vietii, iar sufletul sau trebuie sa fie ajutat sa se regenereze. Imbolnavirea psihicului si a sufletului sau orice amenintare de acest tip trebuie sa fie prevenita printr-o programare la cel mai bun cabinet psihologic Bucuresti.

De ce nu isi fac oamenii un consult preventiv si la psihoterapeut, asa cum isi fac la medicul de familie sau cum isi fac regulat analize? In mod cert ar fi la fel de important, dar fiindca sufletul nu se plange si nu se vaita si ne ducem la serviciu si cand el este in doliu, nu facem acest lucru si mai tarziu ne costa!

Sufletul si mintea functioneaza impreuna si au nevoie de cele mai bune ingrijiri si tratamente sa reziste. Uneori are nevoie de atat de putin ca sa se vindece: un strop de empatie, putina intelegere, sa il asculte cineva si sa-i acorde atentie. Specialistul cel mai potrivit este Florentina Matreata, fiindca o recomanda urmatoarele:

-vechimea si experienta. De la deschiderea cabinetului pana in prezent, Florentina Matreata si-a diversificat continuu terapiile si a devenit unul dintre cei mai buni psihologi ai Romaniei. Este o adevarata sansa sa prinzi o programare la ea, fiindca ti se va aplica o terapie personalizata, axata pe problemele tale, dar care tine cont si de datele personale. Vei primi ajutor de la un excelent cunoscator al profesiei pe care o practica si in acelasi timp de la un om catre face totul sa insanatoseasca sufletele si bolnave si psihicul supraincarcat.
Cea mai importanta lectie pe care am invatat-o de la ea este aceea ca nu trebuie sa te simti vinovat/vinovata de raul care se produce altui om si care este independent de vointa ta. Sigur, iti pare rau, nu poti ascunde asta, dar trebuie sa iti treaca repede tristetea si sa nu se asimileze culpabilitatii.

Am o colega care se intreaba daca nu este cumva vinovata ca a murit mama ei care a facut un atac cerebral, fiindca a dus-o la medicul de familie, iar acesta i-a prescris antibiotice, sa trateze o infectie.
Mama ei avea 80 de ani si fuma foarte mult. Toate acestea la care s-a adaugat varsta au dus le deces, dar amica mea isi pune intrebari si are nevoie de confirmari si acum.
Apoi cand i se imbolnavesc copiii, spune imediat ca nu este o mama buna. Chinul continua si cu notele mici pe care acestea le iau la scoala:”Daca ma ocupam mai mult de ele…Poate nu sunt o mama buna, nu?” Spune toate acestea, desi sotul ei nu se ocupa niciodata de cele mici. Psihologul recomandat de mine se pricepe foarte bine sa intareasca eul, iar prin aceasta operatiune, sentimentul de culpabilitate dispare.

  • pregatirea profesionala necesara si autoperfectionarea permanenta. Ea tine pasul cu noile teorii si pe masura ce apar le introduce in terapiile de la cabinetul ei. Nefiind cantonata in metodele traditionale, pacientii vin de drag la cabinet, fiindca totul este un joc placut, alturi de o persoana implicata.

-empatia. Sedintele de psihoterapie sunt linistitoare, nu obositoare si agresive. Un pacient vine la psihoterapie, atata timp cat se simte mai bine si in timpul sedintelor si dupa aceea.

-determinarea de a ajuta omul pana la capat. Florentina Matreata are cele mai mici preturi, cu toate ca eficienta psihoterapiei sale se apropie de 100% si acorda fiecarui pacient maxima atentie.

-confidentialitatea si respectarea deontologiei. Exista reguli ale psihologiei pe care nu le stiu toata lumea. De pilda, daca la cabinet vine o pacienta mai veche cu o buna prietena, una dintre cele doua trebuie sa isi gaseasca un alt psiholog.

Niciodata secretul profesional nu este dezvaluit, cu exceptia cazurilor in care organele de ancheta fac presiuni asupra psihologului. Am pornit de la nevoia sufletului de asistenta de specialitate si am ajuns pe site-ul celui mai bun psiholog din tara. Aveti grija de sufletele voastre, fiindca de starea de spirit a omului depind sanatatea si intreaga lui viata!

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!