Casa impecabilă cu servicii de curățenie

Decembrie este cea mai frumoasă lună din an, după părerea mea. Este o lună plină de sărbători importante. Primul vine Moș Nicolae cu ale lui daruri lăsate la ușă băgate în încălțăminte pentru cei mici, dar și pentru cei mari. Crăciunul ne reamintește de copilărie, de atunci când așteptam pe un bătrânel cu sacul în spate, să ne pună jucări sub bradul împodobit.

De asemenea urmează trecerea dintre ani și fiecare dintre noi sperăm la un nou an mult mai bun. Aceste minunate  sărbători trebuie să le petrecem în compania celor dragi nouă.  Așa cum spuneam mai sus că  luna decembrie este plină de sărbători, însă pe de o parte este și una cam obositoare.

Deoarece ca să întâmpinăm aceste sărbători cum se cuvine, este necesar să facem pregătiri repejor. Eu una mi-am dorit în primul rând ca locuința mea să arate impecabil, să miroasă totul a proaspăt.

Așa că pentru o curățenie generală, anul acesta am apelat pentru prima dată la servicii de curățenie București .

Firma se numește Real Clean și este specializată în servicii curățenie profesionale în București pentru locuințe, instituții, birouri, baruri, magazine, săli de conferința, restaurante, hale industriale, bănci etc.

Echipa Real Clean au in vedere ca în activitatea lor să pătrundă uneori în spatii personale, în zone de lucru ce nu suportă deranj prelungit, în acest sens ei se selectează și instruiește personalul astfel încât acesta să se încadreze perfect în orice mediu, fie el casa sau biroul clienților

Pot să spun că aceștia și-au modelat  programul de lucru în funcție de treburile mele, astfel încât prezenta Real Clean sa fie simțită doar prin ceea ce au realizat: un mediu optim pentru activitatea mea de zi cu zi.

Apelând la firma Real Clean, mi-a plăcut că pe lângă calitatea excelentă a serviciilor de curățenie oferite, o altă caracteristică o constituie flexibilitatea în stabilirea pachetelor de servicii, în funcție de solicitările și nevoile fiecărui client.

Serviciile de curățenie generală cu firma Real Clean constă:

– aspirat, curățat covoare, cu mașina monodisc sau aparat cu injectie-extractie, scoaterea petelor

– curățarea mecanica a pardoselilor

– curățat/dezinfectat grupuri sanitare, bucătării

– ștergerea mobilierului, aparaturii, corpurilor de iluminat, difuzoarelor, caloriferelor

– ștergerea prafului de pe ramele tablourilor, partea superioara a mobilierului

– îndepărtarea pânzei de păianjen, curățarea pereților, tavanelor

– spălarea geamurilor (accesibile), pervazurilor, ușilor si a tocăriei

– curățarea prizelor, întrerupătoarelor si plintelor

Absolut toate acestea sunt făcute într-un ritm foarte rapid, într-o singură zi casa ta  lucește de curățenie. Pe deasupra tu  ca femeie ești mai odihnită ca oricând. În acest fel îți  rămâne mai mult timp să te ocupi de alte lucruri, ca de exemplu să cauți cadouri frumoase pentru cei dragi. De asemenea să gătești mâncărurile delicioase de sezon.

Pentru serviciile de curățenie, prețurile sunt destul de avantajoase și în plus odată pe an consider că merită.

Eu cu siguranță voi mai apela și la anul pentru serviciile acestora. Sunt pe deplin mulțumită de cât de curată arată locuința mea și fără să mă obosesc deloc.

Real Clean oferă soluții, prompte și eficiente pentru a ne menține curățenia in București!

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: