Cu mulți ani în urmă, după terminarea studiilor, m-am stabilit în Canada și mi-am găsit un loc de muncă, care mi-a permis să strâng bani pentru a-mi înființa  propria firmă acolo. Am reușit să îmi îndeplinesc visul cu multă voință și perseverență.

Acum o săptămână, am fost invitată de partenerii de afaceri la o serie de conferințe, care s-au ținut la București. Prin urmare, cu o zi înainte de sosirea mea în capitală,  am intrat pe site-ul celor de la David Intercar.

Aceasta e o companie  din România, care se ocupă cu servicii de airport transfer și Chauffeur, Mai exact, le oferă clienților posibilitatea de închirierea unei mașini cu șofer, pentru preluare de la aeroport și tur de afaceri.

Am completat rapid și ușor formularul, prin care mi-am rezervat o mașină pentru București airport transfers. Călătoream singură și femeie  fiind, mi-era teamă, să iau taxiul în capitală. Nu mai venisem în România de douăzeci de ani. Dar citisem diverse știri despre taximetriști, care recurg la diverse escrocherii. Așa că, m-am gândit, că e cea mai bună alegere.

După doisprezece ore de zbor,  când am ieșit pe poarta aeroportului Otopeni, deja mă aștepta șoferul, care avea numele meu scris pe o foaie mare . M-am îndreptat spre el, semn, că eu eram cea, care rezervase mașina.

Am făcut cunoștință cu acesta, apoi mi-a deschis portiera din spate, a unui Mercedes  de culoare negru metalizat. În interior era de asemenea impecabil de curat și m-am simțit extrem de confortabilă pe canapeaua mașinii private.

Șoferul mi-a pus bagajul în portbagaj ca un gentleman și am pornit spre hotelul, unde rezervasem cazare pentru trei nopți. Până la destinație, acesta mi-a vorbit puțin despre istorie și mi-a indicat cele mai interesante clădiri.  M-am bucurat, să le revăd  după atâția ani.

Datorită abilități excelente de conducere al șoferului, am avut senzația, că plutesc și nu că merg cu mașina, Serviciul de airport transfer al companiei David Intercar, mi-a făcut o impresie extraordinară de bună.

Când am intrat în camera de hotel, m-am acomodat puțin, și am început să să mă gândesc cum îmi planific, ca să-mi rezolv treburile. Era important, să ajung în aceste zile la câteva conferințe, care se situa în diferite locații și era necesar, să mă încadrez în timp.

Pentru a evita întârzierea, din nou am intrat pe site-ul companiei David Intercar,  am optat pentru Chauffeur. Acest serviciu punându-mi la dispoziție mașină cu șofer, pentru minim 4 ore, prețul mi s-a părut foarte avantajos.

A doua zi, când am ieșit din hotel,  mă aștepta mașina privată pentru plecarea la prima conferință. Am ajuns la fix, fără nicio secundă întârziere. Șoferul dând astfel dovadă de punctualitate, care pentru mine era esențial. Am fost așteptată cu răbdare la terminarea fiecărei întâlniri

Pe parcursul acestor zile,  s-a întâmplat, să intervină și unele lucruri neprevăzute, în care flexibilitatea șoferului s-a ridicat la nivelul, pe care mi-l doream. Drumurile au fost o adevărată relaxare și cu încredere că voi ajunge la ora exactă, pentru că eram în mașină privată condusă de un profesionist.

Am fost extrem de mulțumită de serviciile de București airport transfer și Chauffeur. De aceea recomand celor, care își doresc să aibă parte de tururi de afaceri în siguranță, compania David Intercar. E alegerea perfectă.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!