Colecție de mese pentru bucătărie

În una din zilele ale lunii trecute m-am gândit să fac o schimbare în casă, să aduc ceva nou în bucătăria mea, unde îmi beau cafeaua în fiecare dimineață. Acolo aveam o masă cam veche primită de la mama și care nu-mi prea îmi mai plăcea.

Prin urmare am început să caut online mese de bucătărie, dar nu am găsit niciuna care să îmi placă. Îmi doream o masă frumoasă și în același timp de calitate foarte bună.  La o întâlnire cu o prietenă,  mi-a spus că și-a reînnoit dormitorul.  De o săptămâna avea mobilier de dormitor nou-nouț și era mulțumită de calitatea acestuia.

Atunci i-am mărturisit că aș vrea atât de mult să găsesc o masă de bucătărie de care să fiu la fel de mulțumită cum e ea. Prietena mea în acel moment mi-a recomandat să mă uit la mese cafea din magazinul de unde și-a achiziționat dormitorul.

Am accesat online magazinul virtual fără să stau prea mult pe gânduri. Acolo am văzut o frumoasă colecție de mese pentru bucătărie. Colecția  cuprinde modele nonconformiste, practice și inovatoare, piese de mobilier care să transforme orice încăpere intr-una de vis

Trebuie să recunosc că mi-a fost greu să îmi aleg pentru că toate erau modele de mese elegante. Până la urmă mi-am cumpărat masa extensibila cu picioare din lemn de fag, blat de pal melaminat de 18 mm grosime si cant abs de 2 mm. Am optat pentru culoarea superbă de cireș pentru că am scaunele de aceiași culoare. Calitatea este extraordinară de bună așa cum mi-am dorit.

Acum iau micul dejun și îmi savurez cafeaua cu mai multă plăcere. Îmi este drag să îmi invit prietenii în bucătărie să stăm de vorbă și să ne simțim bine.  Cu alte cuvinte a meritat alegerea,  în plus prețul a fost destul de avantajos.

 

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!