De cand Apple a anuntat lansarea noului iPhone 13 in toamna aceasta, fanii acestui brand verifica zilnic informatii care ar putea indicata o data precisa. Quickmobile.ro este magazinul de gadget-uri din Romania care va aduce in premiera pentru tara noastra, noul telefon iPhone 13. Zvonurile lansarii graviteaza In jurul lunii Septembrie 2021, mai concret in data de 14, data la care este preconizata prezentarea oficiala a device-urilor in SUA, de altfel o data obisnuita pentru lansarile produselor Apple.

La fel ca precedentul iPhone 12, si modelul care poarta numarul “13” va beneficia de patru versiuni diferite: iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro si iPhone 13 Pro Max.

La ce detalii tehnice se pot astepta cumparatorii de la noul iPhone 13?

-Crestatura mai mica;

-Afisaj la 120Hz pentru variantele Pro si Pro Max;

-Imbunatatiri ale camerei;

-Chipset – Apple A15 Bionic (5 nm);

-5G.

De asemenea, se asteapta ca Apple sa introduca rate de reimprospatare a afisajului de 120Hz pentru modelele Pro iPhone, aducand pentru prima data tehnologia ProMotion a iPad Pro pe iPhone. Apple se gandea sa adauge un senzor de amprenta digitala pe afisaj la modelele iPhone 13, care va fi utilizat pe langa Face ID ca metoda alternativa de autentificare biometric.

iPhone 13

Cand vine vorba de tehnologia imbunatatita a camerei, zvonurile sugereaza ca am putea vedea ca senzorul mai mare din iPhone 12 Pro Max se extinde si la alte modele, impreuna cu caracteristica Sensor-Shift Stabilization pentru o mai buna focalizare automata si stabilizare in intreaga gama. Odata cu schimbarile de camera care urmeaza, exista unele modificari ale designului la denivelarile camerei de pe modelele iPhone 13. Acest lucru se va observa cel mai mult pe iPhone 13 Pro, care primeste o gama de camere Pro Max mult mai mare, iar iPhone 12 si 12 mini vor avea configuratii diagonale ale camerei.

Pentru multi telefoanele iPhone sunt o alegere directa, deoarece sistemul IoS este foarte simplu de folosit, nu are bug-uri iar utilizatorii se pot bucura de o multime de aplicatii  multimedia. De asemenea, telefonul iPhone se poate se sincroniza foart eusor cu alte produse Apple si Mac, facandul platforma ideala pentru lucru la distanta sau conferinte remote.

Imbunatatirea sistmeului 5G disponibil pentru noile iPhone 13 reprezinta un upgrade major, deoarece aceast tip de retea va imbunatatii atat calitatea cat si viteza retelei. Setarile implicite pentru 5G pe iPhone sunt optimizate pentru durata de viata a bateriei si utilizarea datelor pe baza planului vostru  de date. Puteti personaliza aceste optiuni pentru cand sa utilizati 5G si cat de multe date sa utilizati in unele aplicatii. Desi se paote spune ca noul iPhone 13 va  cu siguranta gadget-ul suprem atat pentru utilizatorii business cat si pentru parintii sau studentii care isi doresc cu device performant care sa paote procesa mai multe task-uri simultan.

Quickmobile.ro va fi primul magazin care va aduce in premiera in Romania noile telefoane iPhone 13 in decursul lunii Septembrie. Pentru un castig suplimentar puteti folosi programul de afiliere Quickmobile.ro.

Este foarte simplu sa te alaturi programului de afiliere Quickmobile, deoarece totul este explicat pas cu pas pe platforma magazinului online!

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!