Complexul Avantgarden 3 are peste 3.500 de apartamente noi

Articolul acesta este dedicat celor din Brașov care sunt  în căutare de apartamente noi 2 camere. De curând am descoperit  că există   în Brașov complexul Avantgarden 3. Acesta este cel mai ambițios proiect al companiei Maurer Imobiliare.

Complexul Avantgarden 3 are peste 3.500 de apartamente noi construite în blocuri de tip L și B. Acestea având un regim înălțime de până la 8 etaje.

Am aflat că compania aceasta, de peste 10 ani și-a solidificat poziția pe piața de profil din centrul țării. Acesta rămânând cel mai important jucător din Transilvania. Statutul acesta a fost certificat de miile de clienți care au votat, cu încrederea lor, proiectele dezvoltate sub umbrela Maurer.

Pe lângă apartamentele construite cu materiale de calitate, Maurer imobiliare le oferă oamenilor grija lor și după achiziționarea locuinței . Pentru ca ansamblurile să fie adevărate comunități însuflețite, compania lor se ocupă de spațiile verzi, de locurile de joacă . Astfel oferind o multitudine de servicii celor care au ales să facă parte din familia lor.

Avantgarden3 Brașov  a învestit într-o grădinița privată.  Iar programele grădiniței sunt ținute în engleză sau germană

Cei de la Maurer imobiliare,  cred în dezvoltarea educațională a copiilor noștri, de aceea au investit într-o grădiniță privată. Ei și-au dorit ca această grădiniță să le oferă micuților posibilitatea să-și dezvolte aptitudinile lingvistice de la o vârstă fragedă. Programele grădiniței fiind ținute în engleză sau germană.

Toate promisiunile  celor de la Avantgarden3 Brașov sunt respectate. Promisiunile făcute la început de drum au fost respectate tot timpul

Aceștia încercând să se ridice așteptările clienților lor și să nu le dezamăgească încrederea pe care le-au acordat. Partenerii care au pornit alături de ei la drum sunt mândri de colaborarea cu aceștia. Tocmai datorită faptului că nu s-au schimbat, ci că și-au respectat promisiunile făcute la început de drum.

Toate informații acestea, le-am aflat de la prietena mea Raluca care s-a mutat de curând în  Brașov. Mătușa acesteia ne-având copii, a îndrăgit-o  foarte mult. De când era mică îi făcea toate poftele.  Niciodată nu o certa, cu toate că prietena mea nu a fost un copil prea cuminte.

Această prietena cu cât a crescut, cu atât a devenit și  mai apropiată de mătușa sa. Atât de apropriată, încât atunci când s-a îndrăgostit prima dată, ei i-a povestit.  Îmi amintesc și acum ce tristă a fost Raluca, când mătușa ei a decis să plece în străinătate să muncească.

Anul trecut prietena mea s-a căsătorit, cu băiatul pe care îl iubea de cinci ani.  Prin urmare cadoul de nuntă de la mătușa ei a fost o sumă mare de bani. Raluca împreună cu soțul ei, s-au gândit să învestească acei bani în ceva. Își doreau mult să locuiască singuri.

Așa că au început să vizioneze multe apartamente noi de 2 camere în complexul Avantgarden 3 din Brașov.  Cu greu s-au hotărât pe care să-l cumpere, pentru că toate erau superbe. Într-o zi, prietena mea mi-a dat vestea că în sfârșit au ales apartamentul în care vor locui. Raluca mi-a mărturisit că blocurile acestui complex sunt foarte bine construite și amenajate.

Prietena mea și soțul ei sunt fericiți de alegerea făcută.

 

 

 

Salvează

Salvează

Salvează

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!