Gradina este ingrijita, trandafirii infloriti, tufele de iasomie albe si parfumate asteapta oaspetii. Am conceput terasa din gradina de vara altfel decat localurile din oras. Ce are diferit?

Clientul poate veni langa gratar si isi alege singur preparatele pe care stie ca le poate manca. In cazul in care doreste sa le aseze singur pe grillul cromat este invitat sa-si puna manusi de unica falosinta si sa noteze bucatile cu initialele numelui si prenumelui sau.

La cativa metri distanta, consumatorii isi pot pune in farfurii salata din vitrinele frigorifice curate, apoi aleg modul in care vor intra in posesia micilor, pulpelor sau carnaciorilor de pe gratar: sunt servite la masa de personalul nostru sau vin ei la gratar sa le ia.

O alta politica a terasei noastre pentru care suntem foarte apropiati este aceea ca avem doua Gratare profesionale din otel inoxidabil unul destinat preparatelor din carne si altul legumelor.

Exista clienti vegetarieni care se multumesc cu legume la gratar si o salata. Vin multi aici pentru un platou plin cu dovlecei, vinete, ardei, rosii, rondele de ceapa, ciuperci si scrijelute de cartofi si nu doresc ca aceste preparate sa se atinga de cele cu carne.

Gratarul profesional al terasei noastre

De unde am luat gratarele acestea minunate? Din magazinul online Dwyn.ro si am profitat de faptul ca erau la reducere cu 500 de lei: de la 2999 de lei, am putut sa le achizitionam cu 2499 de lei si am fost incantati de investitii fiindca:

-au o capacitate mare de lucru, prin urmare clientii nu asteapta ore intregi sa primeasca mancarea

-grillul este cromat, deci este garantat 100% ca nu oxideaza si ca nu ”otraveste” preparatele

-exista o masa laterala pliabila pe care se pot face diferite operatiuni de pregatire a carnii sau a legumelor

-este prevazut cu capac de protectie, astfel ca hrana este 100% pregatita in conditii de maxima igiena, mirosul nu se imprastie peste tot (in special nu intra in hainele clientilor)

-se curata foarte usor, prin urmare cei care ne frecventeaza sunt incantati sa vada gratarul lucind de curatenie in fiecare zi

-nu este greu de mutat in alt loc, fapt imbucurator, fiindca in momentul in care se vestejesc anumite flori, apar alte zone de interes: zona teilor, zona crinilor si a garofitelor de roua.

Suntem foarte multumiti de gratarele profesinonale si intentionam sa il comandam pe al treilea pana la sfarsitul lunii mai, 2018 sa beneficiem de reducere.

Din principiu nu amestecam pulpele de pui, carnaciorii si friptura de porc cu pestele ca mirosurile sa nu se amestece in mod neplacut.

Vreau sa va informez ca un astfel de gratar nu este util numai restaurantelor, ci si familiilor numeroase care adora sa organizeze petreceri la domiciliu si sa primeasca oaspeti. Si micii producatori autorizati pot sa scoata bani frumosi inchiriind spatii in parcurile publice si servind oamenilor mancare sanatoasa, preparata curat.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!