Azi dimineață când m-am trezit, am privit direct spre fereastră să văd cum este vremea. Am fost dezamăgită când am văzut că este o zi înnorată și rece. Mă așteptam să fie zile tot mai însorite și o vreme din ce în ce tot mai caldă, doar suntem la începutul lui Iunie.

Am aprins  televizorul, tocmai se spunea prognoza meteo în care ne anunța că vom avea partea în continuare de zile friguroase. De multe ori am simțit că vremea de afară îmi schimbă starea de spirit..

Cățelușul meu a intrat la mine  dând din coadă semn că dorește să fie scos afară. E un cățeluș foarte cuminte pe care l-am primit cadou anul trecut de la o verișoară. Verișoara mea știa că îmi doream încă de când eram mică să am un cățel în casă, dar părinții mei nu au fost niciodată de acord cu gândul că în felul acesta mă protejează. Erau de părere că părul de animale mi-ar putea face rău. Plus  de asta stăteam la bloc și trebuia ca cineva să stea zi de zi să iasă cu cățelul afară ca să-și facă nevoile.

Așa că verișoara mea s-a gândit să îmi dăruiască această bucurie de a avea un pui de cățeluș, de care pot spune că m-am îndrăgostit de el din prima clipă. Acest cățeluș e de fapt  o fetiță de rasa șorecar cu blana scurtă și roșcată. Care nu cunoaște frica în ciuda staturii sale mici, este deosebit de loială fată de mine pentru care este dispusă să îndure orice.  Adoră momentele în care îi arăt  afecțiunea ce i-o port.

Cățelușei mele i-am dat numele de Rheea. Luna trecută am tras o spaimă cu ea fiindcă am crezut că o voi pierde. S-a întâmplat ca  într-una din zile să nu mai mănânce și se observa că săraca nu mai era în apele ei absolut deloc. Așa că m-am dus cu ea la un veterinar să îmi spună ce se întâmplă cu cățelușa mea.

Dnul veterinarul mi-a explicat că Rheea se simte așa pentru că îi dau mâncare normală și asta îi face râu. Adevărul e că îi dădeam mâncare normală,  însă îi dădeam să mănânce tot ce era mai bun și  nici prin cap nu-mi trecea că i-ar putea afecta sănătatea.

Prin urmare doctorul mi-a recomandat să-i dau  hrana uscata și o pot achiziționa din magazinul online Buddies.ro care este dedicat animăluțelor de companie.

Cum am ajuns acasă, am accesat acel site și i-am cumpărat un pachet de Pro Plan Medium Puppy Sensitive Skin Salmon

hrana uscata

 

 

Această hrană ajută  la menținerea unui sistem imunitar sănătos. Proteine din surse selectate pentru câini sensibili. PRO PLAN Dog Medium Puppy with Sensitive Skin conține o combinație de nutrienți cheie care sunt benefici la menținerea articulațiilor sănătoase pentru stilul de viată activ al cățelului tău. Demonstrat clinic ca ajuta la susținere sănătății pielii. Conține proteina de înalta calitate din somon.

 

Tot pe Buddies.ro am văzut acest frumos  culcuș din burete și pe care n-am rezistat să nu  i-l cumpăr adorabilei mele fetiță:

 

De când am început să-i dau hrana uscata lui Rheea, aceasta și-a revenit și este din nou acea cățelușă plină de viață de care m-am îndrăgostit.

Am devenit clientă  fidelă Pet shop-ului Buddies pentru că au hrana uscata sănătoasă pentru animăluțele noastre. De asemenea pentru a avea un animăluț de companie sănătos, nu  e importantă numai hrana, ci și îngrijirea lui.  Este esențială igiena blăniței și danturi acestuia, iar pentru asta ai nevoie de produse de calitate. M-am bucurat foarte tare când am văzut că astfel de produse de calitate le pot achiziționa de pe buddies.ro la un preț avantajos.

Dacă doriți să aveți cele mai sănătoase și fericite animăluțe de companie, atunci Buddies.ro e ceea ce căutați.

Vă las mai  jos datele  de contact pet shop-ului Buddies, în cazul în care doriți să luați legătura cu echipa acestuia:

Piata 1 mai nr. 1-2, Cluj-Napoca

Telefon: 0364-881.882

Email: contact@buddies.ro

Andreea
Urmărește-mă

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: