În acest articol vă voi povestii unde putem să găsi cele mai ieftine aspiratoare de mărci foarte bune

Într-o seară a săptămânii trecute m-a sunat mama care era tare supărată din cauză că i s-a stricat aspiratorul.  Să fiu sinceră mă mir cum acel aspirator a funcționat până acum pentru că îl avea de când eram eu foarte mică.

De a rezistat atâția ani înseamnă că acel aspirator a  fost de foarte bună calitate. Mama mea este moartă fără aspirator, la ea o dată pe săptămână este lege să aspire în toată casa. În același timp era și o valoare sentimentală pentru aceasta. Îl primise cadou de la o persoană extrem de dragă ei.

Cu greu am liniștit-o pe mama promițându-i-i că îi voi cumpăra altul la fel de bun cât mai curând. După ce am încheiat convorbirea cu ea, m-am apucat  să caut. Trebuia să mă țin de promisiune…

În acel moment s-a nimerit să mă contacteze o prietenă căreia i-am spus că trebuie să găsesc urgent aspirator pentru  mama mea. Atunci prietena mea mi-a recomandat să arunc o privire pe Mania Mall care are aspiratoare de bună calitate.

Aceasta mi-a mărturisit că în urmă cu trei ani și-a achiziționat aspiratorul vertical care este fără sac 1600W ZILAN ZLN-1235 Autentic HomeTV .

La Mania Mall găsim cele mai ieftine aspiratoare

https://www.maniamall.ro/aspirator-vertical-fara-sac-1600w-zilan-zln-1235-autentic-hometv/

Mi-a spus că acesta     poate fi folosit în orice colț al casei datorită tălpii rotative în formă de triunghi. Mânerul este ușor de manevrat, acesta ar putea fi  și detașabil. Putere 1600W, sursa alimentare rețea 220-240V. Putere lui de absorbție este de 210W. Recipient colectare praf 2L. Cordon electric 5m. Se poate depozita atât orizontal cât și vertical.

Am accesat imediat site-ul Mania Mall  și am descoperit că acolo se pot găsi foarte multe lucruri. Ca de exemplu produse pentru îngrijire personală și cosmetice. De asemenea mobilier pentru casă, grădină și bricolaj. Mai au secțiunii întregi cu TV, audio și foto.

Sunt nelipsite electrocasnicele și climatizare, fashion, articole sport și aer liber. Pasionații de  auto, moto,  atv, IT, laptop, tablete, telefoane, cadouri și birotică la Mania Mall este locul perfect pentru ei. Așadar când am văzură ce multe produse au mi s-a părut super tare și în mod sigur am să devin clientă fidelă  acestui magazin.

Apoi am intrat în categoria cu aspiratoare să-i aleg unul aproape asemănător cu cel pe care l-a avut mama. Și am găsit acest aspirator care se numește Vitara 3000

La Mania Mall găsim cele mai ieftine aspiratoare

https://www.maniamall.ro/aspirator-vitara-3000-1000-w-capacitate-sac-hartie-eco-2-taurus-ro/

Mi-a plăcut că  are puterea de 1000W. Energy Eco System,eficientă înalta cu consum mic de energie.Clasa de eficienta B.  Peria lui este pentru toate suprafețele model Dual Proair. Este super că are reglare electronică a puterii, capacitatea sacului de hârtie este de ECO 2,0 litri, sisteme de filtrare, tub inox telescopic, lance pentru .spații înguste, roți cauciucate ,cablu 5m,protecție termică la suprasarcina. De asemenea prețul mi s-a părut extrem de rezonabil.

Nu am stat prea mult timp pe gânduri și i l-am comandat mamei mele. I-am mai cumpărat un set de 4 saci de hârtie pentru acest aspirator.

La Mania Mall găsim cele mai ieftine aspiratoare

https://www.maniamall.ro/set-4-saci-hartie-aspirator-eco-white-700-tee-util-procasa/

Cu acest set de 4 saci de hârtie munca mamei va fi mai ușurată pentru că nu va mai fi nevoie să spele sacul aspiratorului.

Livrarea s-a făcut foarte repede, în 2 zile a fost acasă la mine. Mama când m-a văzut cu el la ușă s-a bucurat extrem de tare. Mi-a mărturisit că nu se aștepta să îi cumpăr atât de repede și că i-am făcut cea mai mare surpriză.

N-a mai avut răbdare să plec că l-a și pus  în funcțiune , a aspirat în toată casa și este foarte mulțumită de el. în plus i-am arătat mamei cum să intre pe Mania Mall la categoria casă și grădină unde poate să găsească orice decorații își dorește. Ea este înnebunită după imobiliare și decorații

în concluzie datorită acestui magazin online Mania Mall  am reușit să-mi bucur mama. Sunt foarte fericită că a meritat achiziția.

În caz că  doriți să  vedeți mai multe produse disponibile mai jos vă ofer datele de contact:

Online Business Logistic SRL

Sediu Social: Loc. Sebes, Str. Călărași, Nr. 88, Mun. Sebes, Jud. Alba

Cod Postal: 515800

Cont IBAN RON: RO11 BRMA 0999 1000 6977 8983

Banca: Banca Românească, Sucursala Sebes

Cont IBAN RON Trezorerie: RO62 TREZ 0055 069X XX00 2466

Trezoreria Sebes

Call Center: 0749 151 050

 

Adresa Depozit / Logistica:

Str. Călărași, Nr. 88, Sebes, jud. Alba

Cod Postal: 515800, Romania

Zona Industriala la ieșirea din Sebes spre loc. Daia Romana

După parcarea de tiruri OPREAN pe partea dreapta (in curte cu MAVARO)

 

Email:

info@maniamall.ro – informații despre comenzi si livrări

office@maniamall.ro – informații despre parteneriate si colaborări

contabilitate@maniamall.ro – informații despre contabilitate si plăti

 

Telefon:

Call Center: 0749 151 050

 

Program:

Call Center: 0749 151 050

Luni-Vineri: 08:00 – 20:00

Sâmbătă și Duminică: Închis

De asemenea puteți fi în legătură permanentă cu aceștia pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/ManiaMall.ro/

 

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: