A murit sotul, sotia, fratele, mama sau tatal tau? Of, uneori mai moare neomeneste si copilul! S-a prabusit cerul pe tine, ai cazut, te-ai lovit, ai plans pana ai simtit ca orbesti, dar lumea nu s-a oprit in loc.
Stii, mortul asteapta acolo, cuminte sa i se faca tot ce are nevoie si sa plece. Stie ca ai treaba, stie ca fara el viata va fi mult mai grea, dar spera sa gasesti resurse de a trai demn, cel putin in memoria lui!


Universul nu se opreste o clipa ca tu sa iti racoresti sufletul si abia dupa aceea sa actionezi.
Aduna-ti fortele si pune mana pe telefon! Solicita acum servicii de repatriere decedatisi cere ajutor ceresc sa poti trece peste crunta incercare.
Dumnezeu te va intari suficient sa accepti realitatea si sa iti faci datoria fata de cel care asteapta ca tu sa ii pregatesti marea calatorie.
Lumea nu se opreste in loc si mortul nu poate fi ingropat de la sine, dar nu uita ca exista repatriere decedati Germania , iar profesionistii priceputi fac totul in locul tau sa iti dea timp sa accepti, sa te obisnuiesti cu ideea, sa ridici capul cu demnitate si sa ingrijesti cu responsabilitate mormantul, singura urma a trecerii celui drag pe acest pamant.
Mormintele ne spun cine suntem si unde mergem, iar felul in care arata ele ne demonstreaza cat de responsabili suntem, cat de mult ne pasa si cat putem sa iubim.
Firma de pompe funebre care se ocupa de repatrierea decedatului tau este atat de responsabila, incat a reusit sa satisfaca mii de apartinatori, care nu au avut puterea sa mai faca altceva decat sa astepte un sicriu si sa-l primeasca in lacrimi si cu tot respectul cuvenit.
Cum altfel poti primi pe cineva acasa care a ales sa se instraineze pentru bunastarea familiei, a inghitit cu noduri mancare prin straini, l-a durut inima, dar ti-a zambit, cand ati vorbit in fata camerei ca tu sa nu stii cu cate sacrificii plateste el confortul celor pe care ii iubeste?
Viata este o poveste cu final trist, fiindca implica despartirea, dar daca ai in vedere spectacolul minunat sustinut pe scena sociala de catre omul drag pe care l-ai avut alaturi, te impaci cu ideea.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!