O realitate a zilelor noastre este aceea ca in Romania ramane mult pamant nelucrat, in ciuda faptului ca este foarte roditor.

Fenomenul este determinat de urmatoarele cauze:

-populatia activa migreaza in alte tari pentru salarii mai mari. La cules de capsuni, portocale sau banane se obtin salarii mult mai mari decat la noi la cules de porumb, scos de cartori sau cosit. In plus, in strainatate exista multe utilaje performante si efortul fizic este diminuat considerabil de echipamentele speciale de lucru.

-agricultura a intrat intr-un con de umbra. Din pacate se prefera legumele si fructele aduse din alte tari, desi gustul rosiilor noastre este inegalabil.

-populatia tarii este in curs de imbatranire, cei ramasi acasa nu mai pot face fata muncilor agricole.

Solutia pentru ca porumbul sa fie cules la timp, merele sa ajunga in piete si cartofii sa fie scosi inainte sa putrezeasca o reprezinta angajare recrutare strainatate care este foarte constiincios in ceea ce face si nu sta cu gandul acasa, fiindca familia lui se afla la mii de kilometri distanta.

Detii o ferma si esti descumpanit fiindca muncitorii sezonieri care veneau anii trecuti lucreaza acum in Spania sau Italia? Nu ai motive de suparare, cata vreme firma Jordanriver.eu recruteaza lucratori din Asia pentru tine, totul este sa calculezi bine termenul de depunere a cererii, fiindca recrutarea lor dureaza. Sunt selectati dupa teste si interviuri si intocmirea documentatiei de intrare legala in Romania si de obtinere a vizei de munca dureaza destul de mult.

In cazul in care nu iti place sa stai de o parte si vrei sa stii pe cine angajezi, te poti deplasa in strainatate sa asisti la testari sau le poti trimite prin e-mail intrebari si poti comunica de mai multe ori cu ei inainte de a stabili relatiile de munca.

Muncitorul strain este solutia viabila pentru orice domeniu de activitate, pentru firmele mari si cele mici, pentru ferme, dar si pentru gospodariile individuale. In cazul in care nu faci fata treburilor din gospodarie, apeleaza la forta de munca straina. Iti poti angaja o menajera filipineza, fiindca toate vedetele din Romania sunt multumite de curatenia exemplara pe care acestea o fac, de modul in care gatesc si de cinstea pe care o dovedesc cand se ocupa de cheltuielile casei.

Ele justifica pana la ultimul banut cheltuit si in prezent se ocupa si de achitarea facturilor, de plati si de cumparaturi. Nici nu va imaginati cata inlesnire reprezinta un om constiincios si muncitor pentru o familie extrem de ocupata!
Datorita acestor muncitori straini va puteti dedica in exclusivitate carierei si relatiilor de familie, fiindca de gospodarie se ocupa personalul recrutat de firma Jordanriver.eu.
Revenind la agricultura, puteti sa le amenajati case de tip container sa le asigurati conditii omenesti de viata, fiindca merita.

Firma care ii recruteaza verifica modul in care va purtati cu salariatii adusi de peste mari si tari, fiindca in cadrul relatiilor de munca, fiecare dintre parti este esential sa dovedeasca onestitate.
Nu conteaza numarul de muncitori de care aveti nevoie si nici activitatea in care doriti sa ii integrati. Completati formularele acum, iar nevoia de forta de munca va fi satisfacuta de cele mai bune persoane active aduse din afara.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: