Nu semnati contractul de fuzionare inainte de a consulta un avocat comercial
Pare incredibil, dar exista oameni naivi si in timpurile acestea moderne, cand sfaturi de la notar, medic, psiholog sau avocat pot fi obtinute si prin internet, fara sa fie necesara deplasarea la cabinet.
De pilda am prieteni si rude care au cumparat amiabil pamant sau imobile, fiindu-le de ajuns cuvantul de onoare al proprietarilor ca nu le va tulbura posesia si ca nu vor mai fi niciodata interesati de bunul sau imobilul respectiv, din moment ce au primit bani in schimb. Este ideal de stiut ca onestitatea vanzatorului inceteaza in momentul in care apare ilegalitatea.
La fel pot sta lucrurile si cand se fac afaceri intre prieteni buni sau rude sau fuzioneaza firme, iar patronii lor au copilarit impreuna. Delimitarea legala este perceputa ca un afront, totul se face la mica intelegere, iar cand se ajunge la ruptura cel mai puternic ia cu abuz de putere totul.
Pentru evitarea acestei situatii exista avocat comercial.
Nu demarati fuzionarea firmei dumneavoastra, oricat ar fi de mica, fara sa primiti explicatii de la un profesiosnist! Va datorati acest lucru din respect fata de munca dumneavoastra si fata de bunurile familiei, dar datorati asta si angajatilor care au depus eforturi pentru succesul financiar si au asteptari de la locul de munca. Orice dilema legata de dreptul financiar poate fi clarificata cu ajutorul avocatilor foarte bine pregatiti de la societatea amintita mai sus. Experienta, pregatirea temeinica, empatia au determinat diversificarea serviciilor acestei firme de avocatura ca sa va rezolve cu profesionalism toate problemele.
Dreptul comercial s-a dezvoltat datorita faptului ca vanzarea-cumpararea sunt cele mai utilizate forme de afaceri avand la baza consumatorismul contemporan.
Este posibil sa nu aveti alta solutie in afara fuzionarii cu o firma de profil mai puternica sau cu una care dispune de capital.
Nimeni nu va pune sub semnul intrebarii alegerea si nu o contesta, dar lipsa de prevedere va fi aspru criticata. Apelati la specialistii numarul 1 din tara in drept comercial care sa va asigure ca fuzionarea nu va va duce la faliment, ci contractul va contine clauze drepte.
Societatea prezentata mai sus este diferita de alte firme de avocatura prin urmatoarele aspecte pozitive:
-Legatura cu cel mai bun avocat se ia rapid si presupune eforturi minime: un telefon sau un e-mail. Am vazut prin tribunale oameni obositi, amarati si nedreptatiti alergand zadarnic dupa avocati si fiind respinsi de acestia. Aici nu se intampla acest lucru. Avocatul este la dispozitia clientului, il asculta cu atentie si ii ofera solutia optima.
-aici isi desfasoara activitatea cei mai buni avocati pentru a va oferi consultanta juridica in multe domenii, nu au specializare stricta pe divorturi sau litigii marunte. Puteti solicita consultanta pentru: drept civil, drept penal, drept fiscal, dreptul muncii, dreptul comercial, dreptul mediului, drept financiar, energie, petrol, gaze, contencios administrativ si proprietate intelectuala.
-avocatii de aici pregatesc fiecare caz cu determinare astfel ca au o rata de peste 95% de procese castigate.
Acum, ca te-am avertizat, cred ca ai inteles exact ce ai de facut: nu vinde, nu cumpara si nu accepta fuzionarea firmei tale cu alta, pana nu soliciti consultanta de la Societatea Civila de avocati Motorgacanureci!

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!