În articolul acesta vă voi spune cum am aflat de locul în care poți găsi foarte multe mărci de săpunuri.

Cu venirea verii și mai ales când umblăm pe zile caniculare, este imposibil să  nu ne facem duşuri ca să ne răcorim, dar nu numai. Eu țin foarte mult în  a consuma produse cosmetice cât mai de calitate p sunt de părere că sănătatea este cea mai de preț. Prin urmare atunci când fac dușuri, îmi place să folosesc săpunuri parfumate pentru igiena corporală.

Într-o seară vorbind cu o prietenă despre produse cosmetice, mi-a spus de un magazin în care ai de unde alege, pentru că are o categorie cu foarte multe mărci de săpunuri, atât solide cât și lichide.

Este vorba despre magazinul online Import Direct, când am intrat pe site-ul acestora am descoperit că pe lângă săpunuri, au foarte multe produse pentru treburile casnice. Dar și produse pentru  îngrijirea părului și a corpului. De la deodorante și până la parfumuri și produse de Make-up. Mi se pare un magazin super tare.

Așadar să revenim la săpunuri, m-am bucurat când la  Import Direct am descoperit că mai există marca de acest săpun CAMAY. Mi-am ales Camay- French Romantique: https://www.importdirect.ro/camay-sapun-85-g-french-romantique-2-5  care este cu aromă de trandafir și pot spune că îmi place la nebunie să-mi răsfăț pielea cu acesta.

O varietate largă de săpunuri

Are un parfum extrem de fin. Pur și simplu îl ador pentru că îmi lasă pielea catifelată, proaspătă și delicat parfumată. De câte ori nă spăl cu el,  uit pur și simplu că am de-a face cu un săpun.

La Import Direct în aceiași categorie cu săpunuri am găsit Dove Săpun lichid  Fine Silk: https://www.importdirect.ro/dove-sapun-lichid-250-ml-fine-silk .

O varietate largă de săpunuri

Acesta este 1/4 cremă hidratantă și are agenți de curățare delicați, săpunul-cremă lichid Dove Fine Silk îmi simt pielea fină și catifelată.  Îmi place și acesta că are un parfum foarte fin de orhidee albă ce îmi încântă simțurile. Sistemul cu pompiță asigura confort in utilizare.

 

De asemenea în categoria Săpunuri se regăsesc un număr de 103 produse. Cel mai ieftin produs din categoria Săpunuri este Giulia Săpun 75 g Fresh cu un preț de 0,89 lei, iar cel mai scump este Florentine Set Săpun 3×100 g Mughetto cu un preț de 18,09 lei.

Cel mai popular produs este Dove Săpun lichid rezerva 500 ml Original, iar cel mai cumpărat produs este Dove Săpun lichid 250 ml Original. În calitate de importator și distribuitor al produselor din categoria Săpunuri.

Cu alte cuvinte personalul de la Import Direct încearcă în permanență să selecteze produsele după criterii care țin de preț, calitate, eficiență și siguranță.

Magazinul Import Direct  s-a înființat din anul 2010, de atunci se află în continuă creștere și dezvoltare, ajungând la ora actuală să fie situată printre marii “jucători” de pe piața românească.

Depozitul și showroom-ul lor se află în municipiul Gheorgheni de unde fac distribuția produselor acestora pe întreg teritoriul țării. Sunt o echipă de tineri profesioniști, caracterizați prin seriozitate și operativitate.

Dacă dorești să intri în contact cu Import Direct, îți las mai jos detaliile acestora:

Depozit Central

Str. Garii nr. 4/D, Gheorgheni, Jud. Harghita 535500

info@importdirect.ro

Fix — 0366 401 113

Mobil — 0755 087 780

Luni-Vineri — 09:00-17:00

 

Magazin Miercurea Ciuc

Cuccos Market SRL.

Str. Hargita nr. 9, Miercurea Ciuc, Jud. Harghita 530151

Luni-Vineri — 09:00-17:00

Sâmbâtâ — 09:00-14:00

 

Magazin Gheorgheni

Cuccos Market SRL.

Str. Kossuth Lajos nr. 71/A, Gheorgheni, Jud. Harghita 535500

Luni-Vineri — 09:00-17:00

Sâmbâtâ — 09:00-14:00

 

Continental Commerce Import & Export Srl.

Adresa (Sediul): 535500 Gheorgheni, Strada Capelei nr. 5., Jud. Harghita

Adresa (Depozit): 535500 Gheorgheni, Strada Gării nr. 4/D., Jud Harghita

 

De asemenea  puteți lua legătura cu aceștia și prin formularul de contact de pe site-ul lor:  importdirect.ro.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!