Platforme damă și ghete la liber
V-ați întrebat vreodată de ce își doresc fetițele să crească și nu le pasă că le rămân păpușile și ursuleții din plus mici?
Eu știu de ce. Să aibă liber la pantofii cu toc sau pantofii cu toc să fie la liber și pentru ele. Cât sunt mici, când rămân singure acasă, se-ncalță cu pantofii mamelor și se-mpiedică de orice exersând mersul pe tocuri, iar când sunt mari, pot decide în sfârșit care sunt pantofii deluat.ro care le plac.

Nu este deloc ușor să ți se impună cu ce să te încalți și să ai numai câte o pereche de încălțări pentru fiecare sezon! Argumentul: “Iți creste piciorul repede, la anul ai nevoie de alți pantofi și nu ne permitem să aruncăm banii în vânt.” Poate că de aici li se trage femeilor dorința de a avea pantofi cu carul…

Să nu poți lua platforme damă până la o anumită vârstă, deși ti se par așa de chic este frustrant! Spre deosebire de încălțămintea obișnuita cu toc, platforma te ridică cu totul nefiind deloc nociva. Plutești deasupra apelor și noroaielor, unghiile tale proaspăt făcute de la picioare sunt și ele la înălțime.

În plus fiecare platforma sezoniera are farmecul ei.  Cu sandalele dama Soria roșii, ușor de asortat, cu o platforma de 7 cm nu obosești mergând și stârnești admirația tuturor.

Cu platformele de toamna treci peste frunzele veștede și ude fără să-ți murdărești picioarele. Vă vine să credeți că, deși sunt atât de confortabile, preturile platformelor sunt de la 39, la 99 de lei? 28 de platforma ieftine, purtabile și elegante așteaptă să fie cumpărate și să va ajute să vă deplasați cu ușurință pe orice drum.

Dar iubitoarele de munte doresc o colecție de ghete damă .

Pentru traseele montane sunt potrivite ghete joase, care țin glezna bine, nu alunecă și asigură confortul deplin al picioarelor. Pentru plimbările în oraș din zilele ploioase de toamna, putem alege ghete cu toc.

Ghete dama Olix negre îmbinarea perfectă intre blana naturală de oaie și piele ecologică reprezintă must I have pentru toamna 2017, fiind cele mai vândute produse fiindcă blana imita vegetația multicolora din jur și se poate asorta cu orice.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!