Sejur Maritius

Se pare  că în sfârșit vremea începe să se încălzească. Primăvara își face simțită prezența din ce în ce mai mult. Ieri am m-am gândit să profit de o zi frumoasă cu soare și am ieșit să mă plimb. Am privit copii plini de energie, alergând prin parc. Mămici care își plimba bebeluși în cărucioare. Azi în schimb e o zi înnorată și friguroasă. Prin urmare mă bucur că am avut inspirația să mă duc ieri pe afară.

Unchiul meu tocmai s-a întors  din sejur Maritius . Iar zilele trecute a venit la mine în vizită să-mi povestească cum a petrecut acolo.

Mi-a spus că insulele Mauritius sunt un stat din Oceanul Indian. Insulele  fiind renumite pentru plajele, lagunele si recifele de corali superbe. Cu un climat tropical. În luna noiembrie debutează  sezonul estival in Mauritius, cu temperaturi medii de aproximativ 24 grade Celsius.

Unchiul meu s-a cazat la hotelul Le Meridien Ile Maurice  de 4 stele. Timp de o săptămână s-a bucurat din plin de toate facilitățile acestui hotel. Mi-a dezvăluit că hotelul are o piscină într-o grădină interioară, cu acces direct la o plajă privată. În care s-a bălăcit în fiecare zi.

Hotelul mai  dispune de un centru SPA, cu saloane de masaj, saună și jacuzzi. Unchiul a putut practica snorkeling, windsurfing, a făcut chiar  scufundări și ture cu caiacul. La hotelul  Le Meridien Ile Maurice  există și un restaurant a la carte. Acesta are sală pentru festivități și acces la internet wireless gratuit în toate zonele.

Le Meridien Ile Maurice  de 4 stele  are 265 camere cu aer condiționat, mobilier din lemn și ventilator. De asemenea în  fiecare cameră există un TV prin satelit, zonă de relaxare și baie cu cadă și duș  separate.

Mi-a mărturisit unchiul meu, că a fost cea mai frumoasă experiență din viața lui. Povestea lui m-a transpus într-o altă lumea, o lume pe care într-o zi sper să o văd și eu …

 

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: