2020 a fost un an neplăcut pentru mine. L-am resimțit ca pe cel mai sobru an din viața mea. Un an în care mi-au lipsit ieșirile la concerte și evenimente care nu s-au susținut din cauza marii pandemii.  Parcurile, cinema-urile, teatrele, restaurantele și terasele. au fost închise în mare parte a anului. N-am crezut vreodată că o să văd o capitală atât de aglomerată  cum dintr-o dată devine pustie.

Într-adevăr restricțiile ne-au ținut departe  pe unora de a ne infecta cu renumitul virus. Însă  aceste restricții ne-au afectat pe alte părți, atât financiar cât și psihic. Mulți au rămas fără loc de muncă sau le merge prost afacerile. Iar pe plan psihic izolarea și frica de infectare e un stres în plus, pe lângă problemele pe care le avem fiecare, mai mici sau mai mari.

Parcă cu pandemia asta am devenit și mai irascibili, mai deprimați, mai obosiți  psihic și mi se  pare trist.

Cel mai remarcabil lucru pe care mi  l-a adus anul 2020, a fost alegerea de mă înscrie la un curs online de feminitate. O alegere care nu cred că a fost o pură întâmplare, fiindcă a fost o experiență ce m-a ajutat să înving  teama de a mă expune într-un video și de a vorbii vocal cu persoane necunoscute. Eu având dificultate de vorbire. Despre această experiență vă voi spune mai multe într-un alt articol.

În rest a fost un an oribil în toate privințele, așa că  zic din toată inima ADIO 2020 !

Bun venit 2021 ! Ce -mi doresc de la tine ? Păi îmi doresc să fii un an fără restricții, să lași concertele și evenimentele să se desfășoare iar eu să mă pot bucura de ele. Îmi doresc să îmi aduci liniște, optimism și încredere în mine.  Să-mi aduci în cale oameni valoroși de la care să învăț. Să fii un an propice  pentru ca proiectul meu să se concretizeze. Și nu în ultimul rând în 2021 îmi doresc LIBERTATE !

 

Iar pentru voi dragi mei cititori, vă urez ca anul 2021 să vă aducă fericirea pe care v-o doriți !

 

LA MULȚI ANI !

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!