Venirea primăverii, se pare că mi-a adus dorința de-a accepta provocări. De data asta, m-am lăsat coruptă de o prietenă care e bloggeriță cu vechime. E acel gen de persoană care adoră să fie în competiție cu alții, să-și depășească limitele. Îi place să simtă acea adrenalină care i-o dă un concurs.

Prin urmare, anul acesta, ea s-a înscris la concursul ei de suflet  Spring SuperBlog 22 și m-a provocat să concurez la una dintre probele acestuia. Faptul că am fost de acord a surprins-o.

 Este un concurs care invită bloggerii la competiție, bătându-se care mai de care în creativitate. Din câte am auzit de la prietena mea, e o experiență din care poți învăța foarte multe lucruri, punându-ți inspirația și imaginația la treabă, creând cele mai frumoase articole.  Te motivează să fii cel mai bun, dezvoltând-ți latura competitivă.

Eu în urmă cu 13 ani, am intrat în lumea bloggerilor. Mi-am creat un blog pe o platformă gratuită și am început să scriu. Cu pași timizi, am scris primul meu articol despre mine. Am descoperit că e un loc, unde am posibilitatea să mă exprim. Așa că, am continuat cu articole în care îmi scriam gânduri referitoare la experiențele din viață. 

Mai fac recenzii la cărți, filme și seriale care simt că-și pune într-un fel amprenta asupra mea.  Scriu și advertoriale care îmi  aduc un anumit câștig.  Până acum concursurile nu prea m-au tentat, de-a lungul timpului am participat la foarte puține. 

Așadar, prin acest articol, îmi anunț prima mea participare la concursul Spring SuperBlog 22. Poate această experiență, îmi va deschide apetitul pentru  competiție și mă va face să-mi doresc să particip la mai multe probe. Sunt curioasă cum o să mă descurc și ce notă voi primii.

În încheiere vreau să le urez tuturor concurenților Spring SuperBlog 22, succes!

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!