Fotografie0229

Azi mi-am pus în gând să vă povestesc cum mi-am petrecut  zilele de Paşti. În prima zi am petrecut-o făcând urări celor dragi. Am stat acasă alături de familie, am vorbit şi am luat masa împreună.

A doua zi când am văzut că e o zi cu soare şi caldă, era atât de frumoasă încât nu am rezistat să nu ies pe afară. Spre norocul meu, am un mic parc în apropiere de unde stau, un sfert de oră nu-mi ia că şi ajung în acel părculeț. Aşa că m-am machiat puţin,m-am îmbrăcat şi dusă am fost.

Acest parc, deși de dimensiuni reduse, reușește să aducă un strop de prospețime in peisajul urban al zonei, fiind un mic loc de verdeață şi relaxare. Aleile cu bănci, mărginite de copaci tineri şi arbuști, sunt perfecte pentru cei ce doresc să se relaxeze după o zi încărcată.

Fântâna arteziană din interiorul parcului era acoperită de data asta cu capac, iar deasupra capacului erau ouă încondeiate în dimensiuni mari special aranjate pentru această sărbătoare. În zilele călduroase această fântâna arteziană reușește să împrospăteze aerul torid al verii. Acest parc mai are un spațiu modern de joacă care este o sursă de distracție şi bucurie pentru cei mici.

În acea zi frumoasă,, parcul era plin de lume. Bătrâni care stăteau pe bănci, profitând de soare. Tineri care se plimbau pe role, biciclete şi skateboarduri. Părinţi care îşi plimbau copiii în cărucioare cât şi copii plini de energie care alergau sau se dădeau în jucăriile mecanice din parc.

Văzând că era şi un mini magazin la intrarea în părculeţ, mi-am zis să nu ratez ocazia să-mi fac un moft, acela de a mânca vatră pe băţ de care mi-era foarte dor. Nu mai mâncasem de când eram foarte micuţă aşa ceva.

Cum s-a înserat începuse să fie mai rece afară, prin urmare a trebuit s-o iau frumușel înspre casă. Însă eram happy deoarece a fost o zi în care m-am simţit foarte bine.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!