Venirea iernii m-a cam prins  pe picior greșit în privința hainelor de iarnă. Astă-vară am făcut curat în dulapul de îmbrăcăminte. Am aruncat ținutele de iarnă, pe care le purtasem în multe sezoane reci. Gândindu-mă că am timp să îmi iau altele.

Dar abia când a dat zăpada mi-am dat seama că nu aveam în garderobă, o haină groasă și de calitate. Pe moment am intrat puțin în panică, însă mi-a trecut repede pentru că mi-am amintit de Josephine Q care este un brand internațional de produse de lux. Având in spate o experiență în domeniu de peste 25 de ani, brandul pune pe primul loc calitatea, designul nemuritor al pieselor vestimentare si confortul materialelor naturale de top.

Prin urmare am accesat link-ul către magazinul online și am ales să-mi cumpăr haină de vulpe din blană naturală.

Mi-a plăcut pentru că are mânecă trei sferturi și este o piesă vestimentară chic. Este mereu la modă și perfectă pentru sezonul rece. Culoarea albă cu inserții negre este naturală  foarte ușoară și de o calitate înaltă întâlnită doar la blana de vulpe.

Blană-naturală-vs-Blană-artificială.

Acest model mi s-a părut extraordinar pentru că îl pot purta atât ziua cât și la evenimente speciale. Este un tipar clasic și se potrivește oricărui tip de corp. Căptușeala este din satin iar modalitatea de închidere este prin elemente moș si baba invizibile.

Am optat pentru blană naturală fiindcă este mult mai călduroasă. Purtând o astfel de haină mă poate încălzii chiar și în cele mai severe sezoane geroase. Plus de asta, îmi place pentru că e mult mai moale la atingere

Îngrijirea blănurile naturale este ceva mai dificilă. Acestea se depozitează cel mai bine la o temperatura de maxim 10 grade Celsius si la o umiditate cuprinsa intre 45 si 50%. Curățarea lor trebuie să fie făcută cu multă grijă,

Blana sintetică este creată prin prelucrarea fibrelor uscate, care sunt prefabricate dintr-o materie primă de hidrocarburi, cărbune și calcar. Fibra rezultată este atașată la baza de lână sau bumbac, pentru una dintre următoarele variante: non-țesute, țesute sau tricotate.

Este adevărat faptul  că pe o blană artificială, culorile care sunt acum la modă, arăt mai vii. Dar atunci când o purtăm,  nu permite pielii să respire foarte bine, în condițiile în care nici nu protejează la fel de bine împotriva frigului iernii, deoarece lipsește puful natural de la baza firelor sintetice.

De asemenea materialele textile utilizate la realizarea diferitelor modele de haine din blană artificială se pot degrada. În felul acesta ele fiind mai periculoase pentru mediul înconjurător decât hainele din blana naturală care sunt biodegradabile prin excelență.

Hainele din blană artificială se spală pur și simplu cu apă călduță între 30 și 45 de grade Celsius, manual, pentru a nu deteriora perii sintetici.

Haina de vulpe din blană naturală de la Josephine Q, mi-a venit imediat după  ce am făcut comanda. Sunt foarte mulțumită de alegerea făcută. În primul rând că este o haină super moale și călduroasă, exact așa cum îmi doream. Iar în al doilea rând, o port asorta cu orice.

Femeia Josephine Q, este o femeie stilată și independentă. Ea își poate cumpăra singură o haină de blană, chiar dacă face asta cu banii iubitului.

.

Salvează

Salvează

S-ar putea să-ți placă și

2 comentarii

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!