M-a cucerit din prima clipă mobila de dormitor de pe PremiaMob

În articolul acesta vă voi vorbii despre cel mai nou brand al mărcii Silvarom Baia Mare ce a fost lansat pe piața locala, regionala și naționala sub numele de PremiaMob și este un magazin online dedicat celor care vor să își decoreze bucătăria, dormitor, living,  bar, hol, grădina sau locul în care muncesc așa cum au visat.

Am aflat de acesta după ce mi-am terminat de zugrăvit dormitorul și m-am gândit că ar fi momentul să-mi schimb mobilierul.

Prin urmare căutând pe internet am găsit magazinul online PremiaMob.ro, care este la fel ca în showroomul Silvarom Baia Mare, astfel descoperind că nu e imposibil să găsești exact ceea ce visezi.

Consilierii companiei oferă cele mai bune soluții de mobilare pentru birou, dormitor, living sau bucătărie, nu doar pentru că au experiență în domeniu, ci și pentru că au simț estetic și știu că satisfacțiile se obțin de la clienți mulțumiți.

Mi-au arătat că cei aproape 20 de ani de experiența în comercializarea de mobila înseamnă pentru reprezentanții companiei Silvarom Baia Mare o călătorie lunga, dar plina de împliniri. Bucuria și încântarea clienților, la finalul unei colaborări, este, pentru ei, garanția lucrului bine făcut.

Dacă îți dorești un produs de mobilier elegant, de calitate și care să răspundă nevoilor tale. Din magazinul online PremiaMob.ro ai ocazia să alegi o mobila frumoasă, dar care este, în același timp trainică, funcțională și ergonomică.

De asemenea, în cazul în care ai o idee de amenajare și nu știi cum să o pui în practică. Sau habar n-ai cum ai putea așeza ori îmbina diverse piese de mobilier. Pe lângă serviciile standard, aceștia oferă consultanta la cumpărare: începând de la idee și pana la soluții tehnice potrivite în funcție de spațiu, astfel încât la final să arate exact cum ai visat. Pentru orice problema, ei au o rezolvare. Sunt alături de clienți pana acasă, pentru că pot oferii inclusiv servicii de livrare și montaj.

M-a cucerit din prima clipă mobila de dormitor de pe PremiaMob și cu greu am ales acest pat de mai jos dintre atâtea paturi superbe:

Pat Samanta

Pat Samanta- http://www.premiamob.ro/pat-samanta/

 

Optând pentru acesta culoarea bej cu maro și  are dimensiune: 184x222x98 cm. Este din Piele ecologică și oțel cromat. Mi-a plăcut foarte mult modelul pentru că are și ladă pentru așternut.

Desigur că pe lângă un astfel de pat modern și confortabil, m-am gândit că merg două noptiere în părți la fel de elegante.

Noptiera Prima

Noptiera Prima – http://www.premiamob.ro/noptiera-prima/

Așa că am optat pentru două astfel de noptiere din poza de mai sus. Noptiera Prima este tot din material de piele ecologică si are ca dimensiune: 48x41x54 cm. Este pe culorile: alb, negru și maro închis.

Cu ajutorul celor de la PremiaMob, acum dormitorul meu arată exact cum am visat de mulți ani. În caz că sunteți interesați de produsele lor, cu drag vă las mai jos detaliile de contact a acestora:

Showroom Silvarom Baia Mare

Bd. Independentei, nr. 64

Baia Mare, Maramureș

Servicii clienți

 

Telefon fix: 0262 349 144

Telefon mobil: 0748 119 453

Program de lucru

Luni – Vineri: 8.00 – 19.00

Sâmbătă: 10.00 – 15.00

http://www.premiamob.ro/

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!