Brichete

De când mă știu sunt o persoană căreia îi place să ofere cadouri celor dragi. Însă nu orice fel de cadouri, ci unele mai deosebite. Îmi place ca ceea ce dăruiesc să fie un dar prețios pentru acea persoană dragă, un acel ceva care să o facă să-și dorească să-l păstreze. În același timp îmi doresc să fie un lucru care s-o facă să se gândească la mine ori de câte ori îl privește sau folosește.

Iar asta depinde doar de mine, cât de bine cunosc acea persoană. Recunosc că nu este o treabă prea ușoară în alegerea cadoului perfect. De exemplu acum câteva zile mă tot  gândeam, ce cadou i-aș putea face unei prietene bune.

Mi-a venit o idee să-i cumpăr ceva de îmbrăcat, dar m-am răzgândit imediat pentru că mi-am amintit că ea e în pas cu moda și orice îmbrăcăminte i-aș lua  peste o vreme va uita de  aceasta.

Am început să mă gândesc la ce  face ea cel mai des. Primul lucru care mi-a venit a fost că fumează, iar ca să aprindă țigările ce folosește ? bricheta ! Așadar mi s-a aprins și mie un beculeț. Mi-am zis că o brichetă trebuie să-i cumpăr, însă una mai specială.

Știam de o firmă foarte bună, care se numește Agrafa Print Services și  că aici găsesc brichete personalizate fiindcă este unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de print digital din București.

Aceștia oferă o gamă variată și competitivă de tipărituri și imprimări promoționale ce pot fi realizate în tiraje mici și mijlocii, precum: cărți de vizită, obiecte promoționale, materiale de promovare, POS-uri, formulare tipizate, signalistică și multe altele.

Așa că am dat comandă de o astfel de brichetă personalizată de culoare neagră și gravat un mesaj special de la mine. Prietenei mei i-a plăcut la nebunie acest cadou.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d