Uncategorized

Bucurestenilor nu trebuie sa le mai fie frica de pretul astronomic al inmormantarilor

Despre inmormantari se crede ca intra in categoria celor mai scumpe evenimente obligatorii din viata omului. Daca multe persoane nu doresc sa faca nunta, ele pot trai alaturi de partener si fara sa organizeze acest eveniment, dar mortul trebuie sa fie ingropat sau incinerat.

Adunand toate cele trebuincioase pentru o inhumare, se aduna o suma destul de mare, dar in cazul in care nu o puteti achita in totalitate, trebuie sa stiti ca exista si servicii funerare cu cuponul de pensie pentru care nu trebuie sa platiti nimic. Esti pensionar si ti-a murit sotia si nu doresti sa apelezi la copii pentru inmormantare?

Suni la orice ora din zi si din noapte la firma prezentata mai sus, fiindca este capabila sa ofere imediat dupa ce ati discutat sevicii funerare si ti se va prezenta pachetul funerer complex.

Cu acel cupon, se asigura:

-dosarul de inhumare atat de necesar si pentru care ar trebui sa faci zeci de drumuri la institutii

-sicriu echipat cu tot ce trebuie si haine elegante pentru defunct

-capac sicriu si cruce inscriptionata

-pragatirea corpului neinsufletit: spalare, taierea unghiilor si a parului, cosmetizare a fetei, imbalsamare si imbracare

-manipularea+transportul sicriului

-inchirierea capelei cu catafalc cu tot

-coroane si jerbe funerare elegante

-inchirierea mormantului in Bucuresti, cu posibilitatea cumpararii acestuia

-parastasele.

Dar ce fac cei care nu sunt pensionari? Si tinerii pot muri, dar si pentru ei, firma are oferte, daca nu pot achita integral organizarea inmormantarii cuiva din familie!

Se poate solicita plata serviciilor de calitate premium, oferite prompt in rate egale si esalonate.

Am auzit multi oameni afirmand ca in Bucuresti o inmormantare te omoara. Nu mai putem spune acelasi lucru cu firme care se multumesc cu cuponul de pensie si cu achitarea serviciilor in rate.

Puteti sa ii sunati oricand si veti primi consiliere gratuita, iar dupa aceea veti constata ca se pot face in Bucuresti inmormantari fastuoase cu bani putin, cu costuri 0 sau in rate.

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!