Enrique Iglesias -SEX AND LOVE

Seara de 12 mai 2016, a fost  una de neuitat  pentru mine deoarece am avut ocazia să particip la concertul lui Enrique Iglesias -SEX AND LOVE  pe care i l-a susținut la Romexpo în pavilionul central. Acest concert l-am așteptat cu nerăbdare de când am aflat că starul latino va venii din nou în România și va cânta la București. El este unu dintre cântăreții mei preferați care m-a bucurat pe vremea când eram adolescentă.

Cu toate că acesta a mai concertat de vreo 2 ori în anii precedenți la București, din păcate nu am reușit să mă duc. Așa că mi-am zis că anul ăsta nu pot să mai ratez șansa de a-mi vedea artistul ce m-a făcut să mă îndrăgostesc de muzica lui, de la prima melodie ce s-a intitulat Bailamos   și pe care am ascultat-o de en ori luni la rând, apoi au urmat multe alte hit-uri de succes.

Când am ajuns la Romexpo nu am avut nicio problemă la intrare pentru că primisem deja biletele cu 2 luni în urmă. Am întârziat puțin la concert, dar am avut norocul ca și Enrique Iglesias a ajuns pe scenă puțin mai târziu. Așa că am avut timp să caut un loc bun unde să stau și să am vizibilitate.

Am rămas plăcut surprinsă să văd că chiar un bodyguard  mi-a găsit un loc la etaj, deasupra scărilor și față în față cu scena. Bodyguard-ul a fost amabil și pe parcursul concertului pentru că a avut grijă ca în fața mea să nu treacă nimeni. Acesta vorbind în engleză, mi-am dat seama că face parte din staff-ul artistului.

Enrique Iglesias -SEX AND LOVE

După nici 5 minute a apărut și  Enrique Iglesias pe scenă. Pe lângă faptul că fanele erau extaziate că își vedeau idolul la câțiva metri de ele.Concertul a fost chiar unul incendiar de la jocuri de lumini și artificiile de scenă  care au fost bine puse la punct,  până la sunetul impecabil de bun de simțeai ritmul muzicii prin toți porii cât și vocea starului latino ce răsuna în tot Romexpo.

Enrique Iglesias -SEX AND LOVE

Show-ul  Sex and Love a cuprins hit-urile care l-au consacrat pe Enrique Iglesias, dar și cele mai noi melodii. Pe timpul acestor melodii, nu au lipsit nici coregrafia de dans cu mișcări destulde sexy  din partea artistului și cu care  le-a înfierbântat pe spectatoare.

La un moment dat a fost și o fază amuzantă, chiar și pentru Enrique Iglesias care  a invitat pe cineva din public să i se alăture pentru a cânta o piesă. Norocosul a fost un băiat din sală care nu prea știa limba engleză, fiindcă una îl întreba cântărețul și alta îi răspundea acesta. Întru-n final acest băiat  cu emoții l-a învățat pe artist să spună “Noroc” și “Bună”. Apoi au cântat celebra melodie “Stand by me”.

Mi-a plăcut foarte mult de acel Enrique Iglesias de pe scenă, îmbrăcat cât mai sport. Este un artist care transmite multă căldură și își creează o relație bună cu publicul. Deși am auzit că era răcit, nu s-a observat absolut deloc, ba chiar a fost de o energie debordantă.  în timpul concertului, acesta a făcut un gest foarte frumos coborând de pe scenă și dându-i un pupic pe obraz unei fete cu dizabilități.  Recunosc că tare aș fi vrut să fiu în locul acelei fete, dar eram mult mai departe.

Enrique3

La sfârșitul acestui concert  am avut plăcerea să primesc  de la bodyguard  de care v-am povestit mai sus, un balon mare pe care scria numele show-ului.

M-am simțit cu adevărat privilegiată să fiu în primul rând în aceiași încăpere cu Enrique Iglesias, cu toate că eram acolo nu-mi venea să cred că eram chiar la câțiva metri de acesta. Și în al doilea rând acesta a fost cel mai tare concert  din viața mea la care am participat. Îmi venea să mă ridic din scaun și să dansez…

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!