Andrea Bocelli

Îmi aduc aminte că am avut onoarea să fiu prezentă pe 25 mai 2013 la concertul lui Andrea Bocelli din București.  Deși spre surprinderea mea a fost în aer liber, iar eu mă îmbrăcasem subțire cu gândul că e  în incinta Romexpoului unde știam că e cald.  Afară în schimb  era foarte frig, însă  am avut noroc că persoana care m-a dus cu mașina a mai făcut un drum să îmi aducă ceva mai gros de îmbrăcat că altfel înghețam acolo….

Nu pot să zic că sunt  o fană înrăită al acestui tenor, Andrea Bocelli, dar am  câteva melodii din repertoriu lui care îmi plac foarte mult.

Ascultându-l live la acest concert, vocea  lui era foarte caldă și puternică  în același timp. Suna  atât de caldă încât erau momente în care uitai de frig și de tot. Era  parcă făcută să ajungă direct în sufletul ascultătorilor. Se simțea că din suflet cânta. A cântat câteva melodii superbe la pian. Chiar  dacă nu înțelegeai versurile la melodii, vocea lui împreuna cu  marea orchestra  din spatele lui pe care îl  acompania, se îmbina atât de frumos încât  te făceau să ți se  facă pielea găinii.

Alături de Andrea Bocelli, pe scenă  au urcat și alți artiști de renume, invitați ai artistului, precum sopranele Angela Gheorghiu și Paola Sanguinetti, DIV4S, reprezentantul României la Eurovision 2013, Cezar Ouatu și Carisma. Artiștii au fost acompaniați de Orchestra Naționala Radio, dirijata de Marcello Rota, dirijor principal al Orchestrei Naționale Simfonice din Cehia și Corul Radio.

Mi-ar fi plăcut să-i și văd la fel de bine, așa cum îi auzeam. Însă  platforma care era făcută să stea persoanele cu dizabilități, a fost pusă tocmai în capătul celălalt unde cei de pe scena se vedeau că furnicile. Atât de departe eram.

Ceea ce nu mi-a plăcut și care nu s-a ridicat la un asemenea nivel cum este Andrea Bocelli, este felul în care s-a organizat susținerea acestui concert. În primul rând multă lume nu se așteptau să fie afară, fiindcă pe biletele lor scria sala și locul pe când acolo stătea în picioare și într-un frig de iți clănțăneau dinții din gură. Erau și ceva scaune doar pentru  cei care au dat bani grei pe bilet….

Foarte multă lume au plecat și nu s-au putut bucura  din păcate de o mare parte din concert din cauza frigului…

Sunt de părere că s-ar fi putut  organiza și mai bine acest concert.

În orice caz le mulțumesc că m-au lăsat să intru negăsindu-mă pe listă și neștiind de mine că trebuie să vin. Cu toate că mi se spusese de către cei care m-au trimis, să mă duc   că totul e ok și că voi intra fără probleme…

 

 

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: