Andreea Balan

Iarna se pare ca s-a grăbit sa vină, ningând mult mai repede anul acesta. Cine ar fi zis ca în luna lui Octombrie va ninge? în acest anotimp îmi place să stau la fereastră să privesc cum cad fulgii de nea şi acoperind totul într-un alb impecabil al zăpezii, mă face oarecum să simt că toate astea trezeşte copilul din mine. Dar, mă şi întristează lucrul acesta, fiindcă o dată cu venirea iernii din cauza frigului o să stau în casă.

M-am întristat mai ales pe 25 octombrie în care a nins, eram bucuroasă că Andreea Bălan va concerta în Mall Liberty care e aproape de mine ,totuşi ca să ajung acolo trebuie să merg ceva pe jos. Iar când am văzut că începe să ningă mi-a picat cerul în cap. îmi era teama că o să am probleme cu scaunul electric din cauza zăpezii.

însă nu m-am lăsat învinsă de puţină zăpadă. Cum să o „am” pe Andreea Bălan atât de aproape şi eu să ratez ocazia de a o vedea în realitate ? Nuuu ‼! Aşa că m-am îmbrăcat gros şi mi-am zis: Orice s-ar întâmpla în loc de o fi ce-o fi, eu merg la concert !

Eu am admirat-o pe Andreea Bălan de când cânta împreună cu Andreea Antonescu în trupa Andre. La acea vreme adolescentină, pot spune că eram înnebunită după această trupă . Nu pierdeam nicio emisiune tv în care știam că trupa Andre va fi invitată. Fiecare album de care aflam că va apărea eram pe fază şi rugam pe cineva să mi-l cumpere .

îmi plăceau melodiile lor ce sunau a ceva nou şi inovator. Îmi plăceau vocile lor care mi se păreau că se completează de minune. Adoram să le văd dansând în sincron, mai ales că avea coregrafii la melodii mai deosebite în comparaţie cu ce era pe atunci. Cât şi stilul de vestimentație îmi plăcea fiindcă era ceva aparte. Păreau două puştoaice talentate şi rebele.

Aşadar în această zi în care dăduse zăpada am plecat la concert. Iar spre bucuria mea am ajuns cu bine. Am ajuns la fix deoarece mai avea câteva minute ca să înceapă. Am încercat să mă bag cât de cât ca să am vizibilitate. Dar când a început concertul se tot punea unul dintre bodyguarzi în faţa mea, însă un alt bodyguard m-a văzut că mă tot chinuiam să văd ceva şi mi-a făcut semn să mă apropii mai mult de scenă. Mi s-a părut un gest foarte drăguț din partea lui şi pe această cale îi mulţumesc enorm.

De data asta eram la câţiva metri de Andreea Bălan şi de dansatoarele ei. Am putut admira din plin show-urile şi dansurile melodiilor cu o coregrafie impecabilă aşa cum îmi place să văd la un artist. Mi-au plăcut foarte mult şi dansatoarele fiindcă arătau că dansează cu pasiune.

În acest concert am avut plăcerea să re-ascult hit-urile care m-au bucurat în adolescenţă. Pe atunci nu am avut ocazia de a vedea în realitate trupa Andre, deşi îmi doream foarte tare. Andreea Bălan în timp ce cânta o văd că vine înspre mine, coboară de pe scenă şi îmi dă un pupic apoi se duce la public. M-a surprins acest lucru, nu mă aşteptam să primesc şi pupic.

Îmi place Andreea Bălan pentru că o fire ambițioasă ce a muncit de mică şi că a evoluat frumos pe plan artistic. E o artistă care îşi face meseria cu pasiune, dând ce e mai frumos din ea şi face show-uri de calitate. De lungul anilor am observat că e şi o persoană inteligentă cu un suflet bun. Cu alte cuvinte o apreciez ca om şi ca artistă. Mă bucur că am avut acest privilegiu de a o vedea real.

Sursa fotografie: Facebook

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: