Thomas Anders             Acum doi ani în 2014, luna Mai a fost de neuitat pentru mine,  deoarece pe 1  și 2 am avut parte de două concerte în Parcul Sebastian care e foarte aproape de unde stau.

În prima seară pe 1 Mai, m-am bucurat să-i ascult și să-i văd pe: Delia, Sore, Vunk, Antonia și în mod aparte pe invitatul special care  nu mă  așteptam să am ocazia să-l văd în  persoană la un concert gratis.

Acesta a fost Thomas Anders fostul component al trupei Modern Talking (brunetul). Unde ne-a încântat cu superbele melodii consacrate din repertoriul trupei, cât și propriile creații .  Mi-a plăcut mult prezența lui, deși e mai mic de statură de cum îmi imaginam eu.  Am observat că e un bărbat romantic, prin mișcările lui rafinate ce exprima sensibilitate.

Din păcate cu partea tehnică la primele melodii a stat cam prost pentru că vocea lui  abia se auzea față de  orchestră,  apoi parcă s-a auzit ceva mai bine. Totuși acest lucru nu a contat fiindcă chiar și așa  a încântat publicul, majoritatea cânta și dansa pe melodiile lui. Mi-a lăsat impresia  că e o persoană deosebită și datorită acestui lucru, cred că face melodii superbe care ajung la suflet….

A doua seară am avut plăcerea de a-i vedea  și asculta cântând pe: Anne, Adda, What’s  UP, Amna, Voltaj  și Aurelian Temişan ; cel care a  și prezentat concertele din aceste zile.  Iar invitatul special din seara asta a fost Umberto Tozzi care  nu prea a avut chiar așa mult  succes la publicul nostru  și nici pe gustul meu nu  prea a fost. Oricum   începuse să picure afară la a doua melodie și n-am mai stat.

Și în a treia zi s-a mai organizat concert, dar frica ploii m-a ținut în casă. Asta e ! Am pierdut un concert,  însă am reușit sa ajung și să mă bucur  de cele două concerte din zilele precedente.

La final de articol vă las  să ascultați una dintre superbele melodii cântate de Thomas Anders

S-ar putea să-ți placă și

Transmite-mi un Mesaj !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bună!

Fă clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe Telegram sau trimite-ne un e-mail la admin@andreea-ivan.ro

Trimite mesajul!
%d blogeri au apreciat: